Tugce1803 Yaprak- benim yakımda öyle yazmıyor ben adet bitimi in ilk günü taktım deneme amaçlı 1 gün boyunca baya etkiliydi ikinci gün etkisi kalmadı ama ben yine de çıkarmadım
Tugce1803 Erkanpasam aa seninle adet tarihimiz aynıydı ben adet oldum üstüne yumurtlama günüm geldi🙈doktora gittin mi
Erkanpasam Tugce1803 gitmedim biliyosun kan verdim gecikmemin 4 gunude negativ cikti bugun 10 gunu hala testler negativ hicbir adet belirtisi yok sastim kaldim
Erkanpasam Tugce1803 aynen canim valla allah sana ve seningibi hic tatmamis annelerimize ikiz sundurur insallah
Ecmelbeyza vuslatim34 duştan sonra yapıştırdım bel kısmına bitane de az bi üstüne yapıştırdım ilk biraz yandı sonra kalorifere sırtını verince yanar ya o yanma hissi var şimdi güzel ama sırtımda bi yanan soba var sanki 🤗
Erkanpasam Tugce1803 aynen bende oyle dusundum valla gecen yaz zaten 7 tane su kistim vardi yeniden cikmista olabilir
Ecmelbeyza vuslatim34 siz de mi yapıştıracaksınız yakı. 🤭ilk kez denedim ben de . Yumurtlama ne zaman
vuslatim34 Ecmelbeyza yumurtlamam geçti canım.Bazı arkadaşlar ilşkiden sonra duş almıyoruz yakı var diye yazmışlardı da o yüzden sordum.
Dlktpl Tugce1803 dun sabah ıgne oldum 36.saatım yenı doldu muhtemelen buaksam yada yarın catlar sanırım bende senleyım cnm
Dlktpl Tugce1803 36.saat buggun doldu ama dun 9;30 da sabah oldm cnm ultrasonda duruyodu 36 saat bır saat once doldu genelde bır gun sonra catlıyor ya dun ılıskı olmadı dr bugun ıcın olsun dedı
Ecmelbeyza Tugce1803 testlere başladım da silik şuan zaten bu ay gecikmiştim geçen ayda erken oldu bi düzensizlik oldu son zamanlarda her an her şey olur diye testlere başladım silik şimdilik 🙇🏻♀️Bekliyorum ama değerlendirme Yok 😅
Ladygirl Tugce1803 ben yakıyı eğer bugün çatladıysa taksam döllenmeye zararı olur muya dış gebelik faln offf korktum şimdi birde çok yakıyor mu?
Ecmelbeyza Tugce1803 evet bir anda oluyor çizgi valla bu ay içimde bir heyecan var yaaa yakı falan umutlandım iyice . Bir de süt maydanoz yapcam yarın ve 3 gün boyu 🙄vicks süt maydanoz