Tugce1803 Kızlar neler yapıyorsunuz bu ay? Adetiniz ne zaman? Benim gibi bugün yumurtlaması olan arkadaşlar birlikte bekleyelim🥰
Kbr318 Tugce1803 https://imgyukle.com/i/Ve5q6h canım ya bi benimkine bakar msn ben hiç birşey anlamadım
Ecmelbeyza Tugce1803 Benim de 24 görünüyor şuan takvime göre testlere başladım bugün de yakı çektim 🤗hadi hayırlısı sıcacık belim oooh keşke önceden yapsaymışım
esereaa Tugce1803 benim de 19 ocak yumurtlama başlama günüm regl günüm de tahmini 7 şubat bekliyorum bakalım aynıymışız😊
Tugce1803 Ecmelbeyza Evet bugün yumurtlama günüm eşim nöbetçi bugün ama olsun Rabbim ol desin yeter ki🙏
Ecmelbeyza Tugce1803 inşallah 🙏🏻Çatlamaya yetiştir inşallah 🥳Allahım bu ay hepimiz hamile kalalım lütfeeen 🥺
Tugce1803 Ecmelbeyza Hayırlısı olsun da gerisi mühim değil🙏17 aydır bekliyoruz Rabbim daha fazla aratmasın🥰
Tugce1803 vuslatim34 yumurtlama günü ilişkiden önce bel boşluğuna yakı yapıştırılıyor 2 gün kalıyor duş alınmıyor
Ecmelbeyza vuslatim34 duştan sonra yapıştırdım bel kısmına bitane de az bi üstüne yapıştırdım ilk biraz yandı sonra kalorifere sırtını verince yanar ya o yanma hissi var şimdi güzel ama sırtımda bi yanan soba var sanki 🤗
Ecmelbeyza vuslatim34 siz de mi yapıştıracaksınız yakı. 🤭ilk kez denedim ben de . Yumurtlama ne zaman