Tuuce7 Kubra67 Ben de etli pide yesem dışarda yedim diye vicdan azabı çekiyorum 🤦♀️ Evham beni mahvediyor
NisaMomy Kubra67 yaa benim de canım çok hamur işi istıyor ama yasakladı doktor eşimde kızıyo yerken görünce off🤣🤣🙈🤷♀️
Kubra67 NisaMomy ben ekmek bile yiyemiyorum yufka ekmegi yiyebiliyorum ekmek yedigimde cok pis maya tadi kaliyor oda midemi bulandiriyor 😞
Kavrlms16 Kubra67 abur cubur bize zarar veriyo diye düşünüyorum ama daha beş aylık olduk ama ben 62 kilo oldum tutamıyorum boğazımı 🤭🤣
1dem Kubra67 🤣 yarısı esmer yarısı sarı. Benimde çenem de var gamze ama oğlan da hiçbişey yok 🤷. Ama hissediyorum 2.de olacak🙆
Kubra67 Tuuce7 😂🤣🤣😂 ben mutfagimdan tiksindim kapiyi acdigim dk istifar ediyorum o yuzden ya disarda yiyorum yada esim yapiyor
Ebrubera Kubra67 polikistik over sendromu doğuştan geliyor istemsiz kilo artışı tüylenme %60 gebe kalma ihtimali 😓
Tuuce7 Kubra67 😁 ben ayakta zor duruyorum artık 38 bitti ama bu gün Bİle kalkıp yemek yaptım. Şimdi neler yaptığımı demeyeyim canın çekmesin 😁 kendi mutfağımdan tiksinmedim hiç . Boğazım mükemmel 😂