bulutsmomm Haftamda 3 kg 38. Haftadayım 3500 olmuş şeker e baktık allahtan yok ama yapısal bi durum kimi bebek kilolu kimi bebek zayıf doğarmış bu bir genetik kodlama dedi doktor kafana takma ben muz u yumurtayı kestim sen yiyebilirsin
illkayy Ben daha 8 haftalık hamileyim ama kardeşim yakında doğurdu onun tecrübelerine dayanarak söylüyorum.Bebeği zayıftı son aylarda muzlu yoğurt ve sütlü nesquik içerek bebeğe 500 gr aldırdı.Denemekte fayda var bence 🙏🏻
ant2602 ebruaktas 34+3 de gitmiştim cinsiyet kız inşallah 2350 demişti. Aynı zamanda nstye girdiğim bir Kadınında oğlu olacakmış aynı gündeydik onun bebeğide 2500 müş. Kız bebeği belki kemik yapısı falan diye düşündüm. Zayıf mı ki benim kız.
ebruaktas ant2602 valla bende anlamadım burdaki herkes normal diyo ve hepsi birbirine yakın kilolar doğunca görcez artık😃
Aslmva Seherumeysa94 doktorumun tavsiyesi üzerine tuketiyorum ama benim 14 aylık bir bebegim daha var onun peşinde koşmaktan kilo alamiyorum😊 ama insallah son haftalar daha hizli kilo aldıkları icin biraz daha dinlenerek geciricem