ebruaktas Canlar bebeklerin kilolarını 35.haftada kaç olduğunu hatırlayan var mı? Benimki 2buçuk olmuş çok zayıf diyolar sizde durumlar ne
Nml06 ebruaktas Merhaba, ya gayet iyi kilosu 2300falandı bizim şimdi 37.haftaya giriyoruz ve 2700 doktor gayet iyi hiçbir sıkıntısı yok dedi. Siz doktorunuzun dediğini kaale alın, milletin ağzı boş, canınızı sıkmayın🧚🏻♀️
Aras-Altay ebruaktas 34 haftalıkken 2800 gr dı canım 36 olduk bu hafta kontrol var ne kadar aldı bilmiyorm ama senin çok normal kilosu bence
Canan06 ebruaktas 35 de bizim 2900 du iki hafta önde demişti doktorumuz 36 da tekrr gittim 3050 geldi normale dönmüş dedi azmi çokmu bende bilmiyorum🤷
Eltezcan 2500 gayet iyi,normalde zaten 2500 4000 arası doğar bebekler,ayrıca ultrason çok iyi bir ölçüt değil kilo konusunda,endişe etmeyin beslenmeye devam. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😊
Seherumeysa94 ebruaktas ben iki hafta önce gittiğimde 2,500 kiloydu cuma gittim 37. Haftaya girdim 3,500 olmuş doktor ne yedin dedi halbuki bu zamana ne yediysem onu yedim bende anlamadım 🤦🏼♀️😂😂
nezyy ebruaktas benim bebeğim de aşağı yukarı kilosu aynı, zayıf bebeklerimiz doğrusu ama sağlıklı olsunlar, biz elimizden geleni yapıp beslenmemize dikkat edelim, gerisi nasip.
Aslmva ebruaktas valla o zayıf diyenler benim bebegimin kilosunu bilseler beni hep topa tutarlar o zaman 34.haftam yarin bitiyo ve bebeğim 1900 😏 sağlıklı besleniyorum ama kilo aldiramiyorum bebeğe kendimde 7 kilo alabildim
ebruaktas Aslmva kuzum bnde kilo alamadım karnımda küçücük. Tamm devlet meselesi değil ama ister istemez düşünüyo insan
Seherumeysa94 Aslmva kaşar peyniri muz ceviz pekmez bunları tüketin kaşar peyniri bayağı kilo aldırıyo bebeğe🤗
Grhn ebruaktas doktorunuzn yorumu önemli. Beslenmenize dikkat edin kilo almaya devam eder. 2800 dü 35. Haftada
Aslmva Seherumeysa94 doktorumun tavsiyesi üzerine tuketiyorum ama benim 14 aylık bir bebegim daha var onun peşinde koşmaktan kilo alamiyorum😊 ama insallah son haftalar daha hizli kilo aldıkları icin biraz daha dinlenerek geciricem