Sibel2344 Cimen-gozlu devlet hastanesi mi peki kaç haftalik oldunuz? İnşallah bugün kendiliginden gelir sanciniz 🙏 bende korkuyorum ama beklemek de çok zor geliyor 😅
Sibel2344 Cimen-gozlu sizin de bayagi fazla olmus bir am önce saglicakla alirsnz kucağınıza inşallah🙏
Nehirkaya25 Nuraslanklc rabbim ayirmasin kuzum allah sana ve babasina bagislasin darisi bana insallah
Simgeeee Nuraslanklc ya suan en önemlisi ikinizin de saglıklı olması. Senin bebeğinin kokusunu aldıgın ilk an da aynı ne fark eder ki 🌺
Nuraslanklc Simgeeee gözleri çildir çildir bakıyor oğluşumun🙈bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun Rabbim bekleyen e en kısa zamanda nasip etsin isteyeninde kucağını boş bırakmasın😇yeniden doğdum sanki bam başka biri olarak geldim dünyaya ve anneyim❤️Çok güzel çok
Simgeeee Nuraslanklc cok güzel bi anne oldun eminim 😍Rabbim ayırmasın sizi. Gönlü güzel, kendi güzel olsun. Vicdanlı merhametli herseyden önce insan olsun bal oğlun 🙏 allaj isteyen bakabilen anne olabilen het kadına yasatsın bu güzel duyguyu. ❤️