_berivan1404 Gözün Aydın darısı başımıza ✨🐇 biz 38+5 olduk yaırn kontrolüm var bende doğurmak istiyorum günler geçmiyor kızımda gelmiyor😂 sizin normal doğum mu oldu nasıl geçti
Grslhndn _berivan1404 yok canm sezeryan oldu sanci cektim ama acilmadi ondan dolayi sezeryan oldum simdi on gunluk olduk
Ndm Bende istiyorum mide yanması öldürüyor beni artık ne yesem midem yanıyor ama bir yandan da doğum korkusu sarıyor beni
Mehtaponur Nuur2001 Canım yalancı sancın olmuyor mu ? Ben 39+5 im Dün geceden beri düzenli ama düzensiz sancım oluyor 1 2 güne doğururum diye düşünüyorum 😊
Mehtaponur Nuur2001 Detayla bahsetcek olursam eğer mesela karnim kasiliyo bel boşluğumda bir ağrı oluyo aynı anda kasiklarim sizlamaya basliyo regl olcam gibi Vucudum huysuzlaniyo tum bunlari yasarken sonra geciyo hiç bisi olmamış gibi 🤔
Nuur2001 Mehtaponur yalancı mıdır bilmiyorum ama sancım var nst de 100 falan çıktığı oluyor arada 😁 inşallah doğurursun canım bir avazdaa
Grslhndn Mehtaponur yalanci sancilar onlari 4 gun cektim daha sonra siddetlendi ve dayanamiyorum sezeryan istiyorum dedim dogurdum
Nuur2001 Mehtaponur benimde karnım kasılıyor taş gibi oluyor bebeğim kafasını kanala sokmaya çalışıyor sanırım rahmimde değişik şeyler oluyor hissediyorum 😁 sanırım doğurmak için sancıların 5 dakka da bir olması gerekiyor
Fatos38 Grslhndn ne güzel canim saglikla büyüt insAllah yavrunu, benimkinin hic niyeti yok 40+2 oluyorum tik yok bir kac gün daha bekleyip suni verilecek büyük ihtimal