gmzmg Tedenss71 hayır. Sadece plasenta Aşağı yerleşimli ama bu ilk haftalarda olabilir, 20li haftalarda rahimin büyümesi ile %80 yukarı çıkar dedi. Kanama vb de yok. Günlük hayatıma devam ediyorum, yolculuk da serbest. Sadece ilişkiyi yasakladı doktorum.
Tedenss71 gmzmg Teşekkür ederim 😊 Rabbim size de bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Esradegrmen d190516 bende hiç yasaklamadı kese göründü diye galiba ama bi tehlike yok şükür 2-3 hafta sonra yine gitcem doktora
Cerenssn Kbra1213 yani ben üç ay beklemedim ama çok sıkta girmedik dengele canim bende oyle yaptim cok sukur bir sikinti da yok
nuryadaperi Kbra1213 öyle tabiii doktor dedi diye dikkat ediyoruz ne olur olmaz ama doktor söylemeden önce biz gayet hiç birşey yokmuş gibi devam ediyorduk hani bir sıkıntı da yaşamadık ama doktorun da bir bildiği vardır elbet riske atmamak lazım...
nuryadaperi Torro ben de anlam veremiyorum ama demek ki her kadının doğası aynı değil kendi içlerinde çözmüşler 9 ay boyunca tutuyorlar ya da ne bileyim gerek duymuyorlar dediğim gibi saygı duymakla yetinebiliyorum ancak :))
Aslalby Kbra1213 eğer doktor sıkıntı yok derse sıkıntı yoktur bence ben başından beri giriyorum ilişkiye bebeğim gayette sağlıklı çok şükür ama riskli gebeliklerde doktor önermiyor
nuryadaperi sinber ben sormamıştım ben de bir sağlıkçıyım sıkıntı olmaz diye biliyordum devam ediyordum doktorum sormadan kendisi söyledi yasakladı sanırım tedbir amaçlı riske atmamak için haklı olduğu taraflar olabilir biz de bıraktık o yüzden...
nuryadaperi iceprincess25 üzgünüm ama biraz sığ bir düşünce.... doğadan hormonlardan arzulardan bir haber misiniz anlamıyorum... Tabi ki de sakıncalı bi durum varsa bebeğin için hakim olursun ama olmayanlara veya sakınca görmeyip devam edenlere annelik babalık duygusundan nasibini almamış gibi yaklaşmak da hiç hoş değil bence... rencide edici...
Deletedmom133 hyrnnsakdgnsmsk yok canım bizim riskimiz yokru sordum da doktora sin güne kadar da oldu doktor aksini söylemediği sürece hayırlı doğumlar hepinize 🙃
ant2602 Kbra1213 kalp atışını duyana kadar ve bebek keseye yerleşene kadar doktorların bazıları önermiyor canım. Bekle iki üç hafta bir yeri belli olsun kese bebek görünsün zaten ondan sonra müsait olursun.