Cimen-gozlu Melisinannesii hiç dikkat etmediğim bir detayı dün arkadaşım söyledi bana 😅 eğer çarşambaya kadar prensesim doğarsa oğlak burcu Çarşamba veya sonrasında doğarsa kova burcu olacakmış 😅😅
Nahidedemirel Cimen-gozlu 21 inde burç değişiyor diye bilmiyrm yani pazartesi olursa oğlak salı olursa kova bende oğlak olsa dedim ama kova olacak büyük ihtimal;)
Minikfasulyeninannesi Cimen-gozlu canım oğlak Burcu 20 sinde bitiyor yani 21 Ocak itibariyle kova olacak ☺️Bende 20 sini bekliyordum ama olmadı
Melisinannesii Curlymom ben de hayatım boyunca hep hamile olcakmışım, hiç doğuramıcakmışım gibi hissediyorum
Melisinannesii Cimen-gozlu bizimde aynı şekilde, ne olursa olsun 41in sonunda yani çarşamba günü doğumu başlatıyoruz. Zorla getiriyoruz dünyaya bebişleri.
Cimen-gozlu Melisinannesii aynen bizi zorbalığa onlar itti ama yapacak bir şey yok 😅😅 peki miniğin cinsiyeti ne 😍
Cimen-gozlu Melisinannesii bir nazlı kız da benden 😍😇 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ama fazla naz da ne bileyim aşık usandırıyormuş 🙄😅 zaten dedemiz en son siz ikinci isim de düşünün oda nazlı olsun diyo 😅😅
Melisinannesii Cimen-gozlu kızlar çok durmaz demişlerdi bana, bende erken gelceğine inanmışım hep içten içe. Böyle geç gelince de psikolojim bozulduk resmen 😂 bence nazlı ismini siz bidaha düşünün
BusraTaskin Bi kız da bende var, 40+3 oldu hiç sancı yok, su iyi falan ama doktor risk almam kağıt imzalatırım beklemek istiyosan dedi, yarın kontrole gidicem, iki gündür ölü gibiyim stresten ölücem çıkmıyor bu kız 🤷🏻♀️
Cimen-gozlu BusraTaskin işte o riski almamak için son günüm çarşamba benim de canım ama şu çevre baskısı beni de strese sokuyor 🤦 insanın eşi bile der ki herkes ikiz üçüz doğuruyor sen bı çocuğu doguramadın diye iyice sinir oluyorum 😤
BusraTaskin Cimen-gozlu valla ben de perşembe- cuma yani 41. Hafta başına kadar sabretmeye çalışıcam, hayır riske mi atıyorum diye ödüm kopuyor bi yandan, nerde korkutan doktor var bana denk geldi gebelik boyunca, Allahım şöyle ağız tadıyla bi su boşatamadık bi nişan karşılayamadık 😂 size öneri olarak birliktelik vs önerdiler mi? Bize önerdi hekim ama psikolojik olarak konusunu bile açamadık.
Cimen-gozlu Melisinannesii evet o teoriyi bende duydum hatta acep erkek mi diye bile şüphelendim bı ara beklediği için ama bu Ocak bebisleri hep böyle son dakikaci sanırım 🙄😅
Melisinannesii BusraTaskin doktorun risk görmüyosa bekleyebildiğin kadar bekle bence. biz 2 defa denedik ama psikolojik olarak huzurlu ve rahat hissedemediğimiz için bıraktık, bi taraf etkiliyo diyo bitaraf da ne zaman gelmek isterlerse ozaman geliyolar diyo. Denedik keşke dememek için ama bizde bi faydası olmadı.
Cimen-gozlu BusraTaskin valla doktor bu konu hakkında herhangi bir yorum ve öneri yapmadı ama biz yaşıyoruz ilişki hiç bir etkisi de olmuyor 🙄
BusraTaskin Melisinannesii yani iki gündür oturtamadık fikri, hiç açmıyoruz hani ben de denemedim der miyim diye endişeliyim ama içimden gelmiyo, dediğin gibi bekliyoruz artık, her an gözlerim dolu çok büyüttüm kafamda biraz odağı değiştirmek gerek ama nasıl 😔
BusraTaskin Cimen-gozlu benim 12. Haftada rahimde bebekle alakası olmayan bi kanama oldu tabii durum bebeği riske sokmasın diye yasakladı hekim ilaçlar, iğneler 22 haftada tam oh çektik detaylı ultrasondan sonra ama cam sildiğim bir gün yine minicik bi lekelenme olunca hekim de korkutunca hiç yapmadık, şimdi de durumun ağırlığı sıkıntıya sokuyor. Şimdiki doktorum belki yapmak rahim ağzını yumuşatır ve incelmesini sağlarsa suni sancının başarılı olmasını artırır dedi ama yok şimdi sen de bu şekilde yazdın işe yaramıyor diye hiç zorlayamayacağım zihnimi 🤷🏻♀️
Cimen-gozlu BusraTaskin yani benim sancıları vs tetiklemedi ama dediğin gibi rahim ağzı yumuşamasına etkisi olmuş olabilir çünkü iki günde bir randevuya gidiyorum doktora Bir önceki randevum da yumuşama yokken geçenki randevulu yumuşama vardı ve açıkçası aktif olarak ilişki yaşıyorum hala 🙈belki etkisi olmuştur💁
810473 Kızlar bende bugn 38haftalıgım valahı ne dıym ya bu son surecler, dakıkalar, gunler cıdden neden gecmıyor bızmı cok sabırsızız yoksa bebekler mı gercktn ınatcı😂 hafıf sancı ve agrılar hıssdyrm ama bakalm salı gıdcm bnde hepınıze kolay dgmlar dılıyrm bazen bu msjlara yetısılmıyor mazur gorun 🤷🏻♀️🤪
Cimen-gozlu 810473 amin canım hepimiz sağlık ve sıhhatli yavrularımızla atlatalim inşallah şu doğum sürecini 😇🤲 bence bebekler inatçı 40+4 de artık sabırsız diyemiyorum kendime 😅😅
BusraTaskin 810473 Cimen-gozlu bence de 40’ı geçtiğin gün sabır kavramı bambaşka bi boyuta geçiyor, iki de bir herkes arayıp sormasa daha da güzel olur doğurmadım demekten içim kıyıldı @🤷🏻♀️ 9 ay şeker gibiymiş son 3 gün cehennem oldu 😒
810473 Cimen-gozlu masallahh olmus bayaaa yaaa ben sıze gerı cvp yazdmmu blmıyrm ama 🙈😂 buralar cok karısık ya yetısmk fln
Cimen-gozlu BusraTaskin aynen öyle canım her gün herkese laf anlatmak bunalttı artık beni de lohusadaki darlanmalarıma şimdiden başladım çevre baskısı sayesinde 🙄😤