Ezgice Tgltkn 10 gün sonra Gül hanım doğumumu yaptıracak ama kendisi hastane değiştiriyor 15inden sonra haberiniz olsun
Ezgice Arzu0101 dün acile gittim nst ye ebe medline da mı doğum yapacaksin dedi hayır burda yapicam Gül hanım bana on şubata gün verdi dedim ama kendisi izinli dönüşte orda başlayacak dedi. Kafam allak bullak oldu şimdi kendisine tekrar sorucam
Arzu0101 Ezgice ayrılmadan önce son iznini kullanmak istemiş demekki 😒son dk böyle birşeyin olması hiç iyi olmadı ya alışmıştım iyice bende 8 ay kontrol etti sonuçta
Ezgice Arzu0101 şimdi kendisiyle görüştüm 12 şubata kadar metrodaymış canım ondan sonra Medline da. Senin doğum ne zaman kaçıncı haftadasin
Arzu0101 Ezgice var canım daha belli değil ya 35+2yim şuan mecbur doktor degistirecem Medline evime çok yakın ama doğum ücreti 2 katı oranın 😒
Ezgice Arzu0101 değiştir canım hemen iyi bir doktor bak daha fazla geç olmadan. Bende ilk 6 ay Medline a gittim zaten ama doğum ücreti çok uçtuğu için metroya geçmiştim neyseki benim doğumda ordaymış