CeyCeyim_23 Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk zamanlardan bu yana eşleriniz size yardımcı oluyor mu?
Eda_cey CeyCeyim_23 ediyor Allah razi olsun 😁birde isten falan gelince dlga geciyor hadi tamam hamilesin kendi corabimi kendim cikaririm diyor 😁🤦♀️
SedaSevval10 süpürge yapar ama evdeki tüm perdeleri kapar Allah korusun biri görürse falan ne der 🤣 çamaşır suyu zararlı diye lavoba tuvalet temizler tabi arkadından bende temizlerim ama habersiz çok güzel yaptığını sanıyor. Allah razı olsun walla ne desem yapar
Emin_e SedaSevval10 benimki de herseyi dagitiyor temizlicem diye 😂ama cok guzel yaptigini saniyor :) yine de ses etmiyorum devam etsin daha cok lazim yardim ozellikle dogumdan sonra
MzyynSrctn SedaSevval10 benimki yapınca temiz yapıyor sağolsun ama haftada bi gün banyoyu klozeti temizleynce oldu sanıyor 😂😂 ben hamile kalmadan 2gündebir domestoslardım. Buna şükür tabi 😁
Nur24 SedaSevval10 😂😂 ya cok guldum bizimkide bir gun eve süpürge atti full zormuş felan die sizlandi ertesi gün ne döktün sen bu eve toz var hepp die 😂 çok temiz yaptığını düşünüyor 😁
Okyanus54 198723 he aynı kafadan boşver yapma diyor o zmn evi kıl tüy toz gotursun diyorum neresi kirli diyor ah bizim gözümüzden baksalar eve bi 😕
CeyCeyim_23 Busegulce benim de ilk zamanlar yardımcı oluyordu fakat suan o kadar değil 😳 keyfi gelirse ancak 😅
SedaSevval10 MzyynSrctn evet süpürgeyi çok güzel yapar en son ayarında güçlüler nede olsa ama tuvalet lavoba işinde biraz daha pişmesi lazım nese bunun lohusalığıda var öğrenir napalım
Serenty MzyynSrctn SedaSevval10 ay bugün benimki evi silecek bağırıyor bana banyodan hangi deterjani dokeyim.biraz da ağrım vardı cemkirdim dedim iki yıl oldu hala soruyorsun.ogrenme gerçekleşmiyor malesef
198723 Gulanelis yapsalar çok iyi olacak en zorlandığım evi süpürmek yardımcı olmak için illa hamile olmamız gerekmiyo ama nerdee yardım
Ay-se-tufnk Şükür ediyor eşim birde daha 5 aylik evliyiz 😂🤗onun da mi etkisi var acaba diye dusnuyorum ama benim ilk aylar cok kotu gecti sagolsun herseye yardm etti ben hicbisey yapmadim