Prenses001 zhl12344 yaaa gerçekten çok sevindim canım çok şükür gözün aydın Rabbim ayırmasın bir daha ❤😍🙏🏻
zhl12344 ckmznslhn hayııır asla hissedilmiyor ama el ile muayene ve baskılar hissediliyor onlar biraz zor ama işte okadar da olucak elbet şöyle düşün sadece bir gün sürüyor ve bitiyor şuan sanki hiç Doğum yapmamış gibiyim iyi ki de sezeryan olmamışıııım😇
ckmznslhn zhl12344 içim rahatladı inanın ☺️ Peki en sonlarda epiduralı çıkarıyorlar mı? Yani illaki sancı çekiyor muyuz?☹️
Zeren zhl12344 Allah bağışlasın, sağlıklı ömür versin bebişinize. Hamileliğiniz boyunca yürüş yaptınız mı merak ettim, merdiven inip çıkma falan doğumu kolaylaştırır derler siz dikkat etmiş miydiniz bunlara.
zhl12344 Zeren tabiki yürüyüşlerimi hep yaptım zaten dikkat ettiğim için de çok kilo almadım yani en azından bana göre 14 kilo çok değil ☺️
58Vildan Ahuzd ben 40+5 te doğum yaptım bebeğim doğum esnasında indi tabiki doğum ister istemez uzuyor ama bir şekilde iniyor benim 3 saat içinde herşeyim tamamdi acilamm vs ama bebek hala yukaridaydi ebe karnıma hafif bastırıp bebeğin kafasini alttan düzeltti ve hemen doğdu merak etmeyin bir şekilde geliyorlar 🥰
zhl12344 Happymamizmir ben epidural aldım canım oyüzden son bir saate kadar gayet rahat geçti kendi sancım kalınca da çıkarken o son 15 dk zorlu oluyor maalesef ama geçiyor ya içini ferah tut o an çok zordu diyip ağlıyorsun ama şuan iyi ki normal doğurmuşum diyorum 😃
Biranneninoykusu zhl12344 Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun 😇❤ ve tabiki darısı biz sırada bekleyenlerin başına 😄