H-15 Nhtsbl anlık bi ağrı kramp gibi ama sık sık oluyordu bende uzun süreli değil bir kaç sn süren kramplar gibi. Umarım anlatabilmişimdir ☺️
Goncaemrah Aysell1 devamlı uykum geliyordu, vücudum kendime kokuyordu sanki hiç banyo yapmıyormuşum gibi, eşimi yanıma yaklaştıramıyordum tuhaf bir koku geliyordu, kendimi sürekli yorgun gibi hissediyordum, akıntım biraz artmıştı.
[silindi] Aysell1 ben kasik agrisindan anladim ya hareketsiz birakmiyordu ama saga sola donerken agriyordu bide gece uyuyamiyordum mide bulantisindan suan 12+5 iz premsesimle❤️
TunarinAnnesi Aysell1 En çok bütün hamilelerde olan belirtiler en başlica şuan adet olacakmışsın gibi ağri olmasi adete günler kala 1 damla bile olsa yerleşme kanamasi ardından dayanılmaz koku hassasiyeti duyqusallıq süreki uyuma hissi 5 haftalık olduğunda göğüs ağrisi bel ağrisi bulanti eşinden tiksinme burun tıkanıklığı idrara sık çıkma sanci gibi idrar ağrisi cilt kurumasi ağiz kurumasi su ihtiyaç artmasi ve s.
1Vera_ TunarinAnnesi ben çok erken öğrendim adetime 4 gün vardı. Öğrendiğim gün burnum tıkandı hani alerji olur da tıkanır ya aynen öyle hasta falan da değilim neden öyle oldum diye düşündüm sizin de öyle bir tıkanıklık mıydı hamilelikten mi ki
Meruss Benim yerleşme kanaması oldu adet tarihinde 3 gün boyunca baya fazla şekilde , adetmişim gibi kasık ağrıları ve göğüslerde ağrı başladı
H-15 Nhtsbl bence belirtileri çok takılma canım o kadar çok test yaptım ki anlatamam. Vücut psikolojik olarak belirtiler yaratıyor sürekli olarak. Biliyorum takma takılma demek çok zor ama ben takibi bırakıp noluyorsa olsun dediğim anda hamileliğimi öğrendim 😊
04052016mh Aysell1 aşırı aşırı bir göğüs hassasiyeti ama öyle böyle değildi onun sayesinde adetime 1 hafta kala öğrendim 😊
Nhtsbl H-15 yok zaten çok takılmıyorum canım bende senin gibi düşünenlerdenim ama bu kasık batması filan anlamadım onu merak etmiştim hayırlısı olsun hakkımızda
H-15 Nhtsbl takipte kal bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım 😊 Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏
Eymeninannesiii duygusal biriyim normalde daha da duygusallaşmıştım herşeye hemen ağlayabiliyordum ve çok sinirliydim adet gecikmesinden dolayı o da galiba bir de normalde keçi sütü ve yoğurdu asla içmem ve yemem çok kokar bana ama canım ikisini de çekmişti hiç kokmamıştı :) ne güzel günlerdi her günü ayrı güzel ayrı heyecanlı her şeyin tadını çıkararak yaşamak lazım sonrasında stres yapmadan hamileliğimin tadını çıkarmaya çalıştım. Sağlıkla inşallah kucağımıza alırız
Linosum Aysell1 bende hic bir belirti yoktu ara ara belim zaten agrirdi adet duzensizligimde vardı bu yuzden adet olmamayi cok sorun etmiyodum 1 bucuk ay gecti ramazan girdi cikti 2 ay gectikten sonra acaba mi dedik ama yine beklemek istiyodum defalarca test yapip olumsuz sonuc almak sinirlerimi bozmuştu eşimin zoruyla yaptım hamileymişim😂 2 ay habersizce oylece yasamisim