[silindi] 😃 Allahallah iyi şükür en azından iyi bişe. Ama aceba neyden oluyormuş çok merak ediyorum gerçekten yani meraktan ölcem 😃
Karın alt kısmında Titreşim?
[silindi]
Deletedmom127 onunnicin bende burda bekliyim ben 12+5 haftalik hamileyim bende ogrenmis olurum neden oldugunu😊😄😄
Cocuk kordonuyla oynuyormuş öyle demislerdi😊
Deletedmom127 bende de oluyordu doktoruma sordum kendini kasıyorsan kas yorgunluğundan olabilir dedi. Gözdeki ya da vücutta herhangi bir bölgedeki seğirme gibi bir şey, normalmiş yani 😌
Deletedmom127 hıçkırık da olabilir yada kordonu ile oynadığı için 😉❤😂
Deletedmom127 29+6 bende de var sürekli olur kordonuyla oynadığı için ☺️
[silindi] 😃tamam canım
Aycalya yaaaa canım benim kıyamaaaaammm 😂😂😂kendine uğraş mı bulmuş ölürümmm 😂😻💖
edak sağol canım benim 😘
Ummuhumeyra ah kıyamam yavrum benim 😂❤️
Deletedmom127 napsın içerde canı sıkılıyo çocuğumun demek ki😂💕
Aycalya ah canlarım benim ya 😃 ne güzel bişey ya 😃
Deletedmom127 24 haftaligim bende de var aynısı tikanmis klozet sesi oluyor bazen luk luk luk diye sonra kasigimin altinda tam vajinamdan ses geliyor. Doktora gittim idrar yolu enf olmuşum ilaç kullandım ama o ses hala çıkıyor anlamadim ne o
Deletedmom127 canım titreşim hissi bebegin kordonuyla oynaması sonucu oluşuyormuş:)
Arkadaslar sag alt kasiktaki titresimede dikkat edin apandisitte olabiliyor mutlaka kontrol ettirin doktora gerci birsey olsa mutlaka inceliyorlardir. Fakat dedigim gibi
sirtta batma hissi agri sag kasikta titresim olursa baktirin doktor eliyle bastirip cekince oluyor en cokta. Hepimize huzurlu dogumlar insallah..💕💕💕