Aso1212 Sizce bu çin takviminin doğruluğu nedir ben baktım erkek dıyor benımkine bakalım ne kadar doğru çıkıcak kendinde veya etrafında bakıpta dogru sonuc alan var mı merak ettim ☺️☺️☺️
Halimeege Aso1212 ilk oğlumda kız cikiyodu oglum oglu yine hamileyim ve yine kız cikiyodu yine oglum olacak 🤭
Aso1212 Deletedmom138 11 haftalıkta benim gerçi cinsiyetten çok sağlıklı olmaları temennim ama insan yinede merak edıyor işte 😅
Deletedmom138 Aso1212 aynen öyle ben rüyamda kız görmüştüm, tersi çıkar diyorlar ama ne bileyim böyle şeylere pek inanmıyorum açıkçası 😂🙈 bakalım ne çıkacak 😂😂
ggulayy Son adet tarihine göre bakınca kız, aşılama tarihine göre bakınca erkek çıkıyodu kız olcak benimki. Zaten 2 ihtimal var yani pek işe yaramadı bende🤷🏼♀️
azra34 TAkilicci ben hala kız görüyorum. Yolu yarıladık inşallah bi oğlum olacak ama rüyalarım terse🤣 Bu arada böyle şeylere inanmadm ama etrafımdaki herkes bnde dahil çin takvimi doğru çıkıyor 😅
RuzgarsMommy Takvimde yaşınıza 2 ekleyin yada çıkartın diyor ona göre bakmak lazım yoksa yanlış oluyormuş
Umayerdal Ayseyu baktığınız sayfada yaş hesaplama diye yazan bi sayfa daha oluyo doğum tarihinize göre 1 veya 2 yaş ekleyip öyle bakmanız gerekiyo
Aso1212 morcilek çoğunluğun hep tersi çıkmış bakalım ne olcak bir tezin daha çürüdüğünü görmüş oldum 😅😅 hayırlı sağlıklı olsun bebelerimiz bence bu bize yeter kızlar
RuzgarsMommy Aso1212 işte o yüzden tersi çıkıyor 😁 Altinda not olarak yaziyor öyle okumuştum ben. Doğum tarihi 83 den sonra olanlar +2 ekliyor önce olanlar -2 yapıyor yaşını