ggulayy Bebiskomm vitaminlerini düzenli al canım bi de bol bol süt yoğurt tüket ve fazla ayakta kalma benim ağrılarım azaldı baya
ggulayy TwinsmomDA yok vitaminlerimi alıyorum süt içiyorum azaldı ağrılarım baya. O gün çok ayakta kalmıştım ondan oldu sanırım artık daha dikkatliyim🙈
TwinsmomDA ggulayy geçmiş olsun olcak artık böyle bi gün başka Bi yer agrir kaybolur bi gün başka 🥰 hersey bebekler için
gmzmg ggulayy hamileliğin başından itibaren her gün bir muz Ve 1 şişe maden suyu tüketseydiniz keşke. Ya da bunları tükettiğiniz halde mi oluyor ağrılar? Magnezyum eksikliği varsa ilaç yazar doktor.
ggulayy gmzmg maden suyu ve decavit tüketiyorum düzenli olarak ama süt yoğurt pek tüketmiyodum ondan oldu galiba şimdi daha dikkat ediyorum
Berrasiner ggulayy ben nerdeyse 3 aya yakın çektim yolda yürürken topallamaya başladığımı bile biliyorum. Doktorum olur onlar normal dedi benim bebeğim bide iyi birazcık 36+3de 3200 çıkmıştı normal yani o ağrılar ama çok illet allah hepimize kolaylık versin
leylakrcpncr Bende gebeliğin başından beri var azıcık ağırlık kaldırmak veya iş yapsam sabaha kadar kalcam bacaklarım yerinden ayrılıyor gibi ağrı oluşuyor doktora söyledim bir şey demedi büyük ihtimal ile kalsiyum veya magnezyum eksikliğinden oluyormuş
SedaveSusam ggulayy canım bende senin gibiydim doktorum magnzyum verdi ay çok iyi geldi şimdi ağrımıyo çok ayakta kalınca belim ağrıyo
Cigdemanne_01 ggulayy aynısı bendede var çözüm bulamıyorum doktoruma söyledim ağrı kesici ve kalsiyum ilacı verdi o kadar 😭
Cigdemanne_01 ggulayy aynısı bendede var çözüm bulamıyorum doktoruma söyledim ağrı kesici ve kalsiyum ilacı verdi o kadar 😭