Mrcy [silindi] aa öylemi kolay bir Doğum diliyorum size 🙏🏻Bnm de 39 günüm kaldı. yasemin hanım doğuma giriyor mu?
Marryy minicikbirmucize bende çakmak erdeme gidiyorum zeynep hanıma 3. Gidişim şuan için bir sıkıntı yok
Marryy Hilal04 çakmak erdemde 100 tl ödüyoruz muayene ücreti. Bakalım 2 li tarama testinde kaç para alıyorlar
Marryy minicikbirmucize ne kadar ilgili doktor da olsa hastası fazlaysa sıra gelmesi ani durumlar çok zor geliyor ya ben kendimi riske atmak istemedim. Benim için önemli olan bir aciliyetim olduğunda doktora direk ulaşabilmek.
minicikbirmucize Marryy kapısı kuyruk baya beni bir kere almamıştı dil dökmüştüm yoğunum dedi attı başından gitmem ona zaten ne kadar iyi olursa olsun
Duyguylmz Hilal04 eger herhangi bi sigortan yoksa eşinden veya kendinden faydalandığın devlet hamile olan annelere annelik sigortası yapıyor. Sigortalı gibi faydalanabiliyorsun canım
Duyguylmz minicikbirmucize ablam onda doğum yaptı cok bilgili bi doktor oldugunu biliyorum. Bende onun için gitmiştim o hastaneye ama randevusuz almayınca Şükran hanıma girmiştim bu arada şükran hanımda özel medivia ya gecmiş sanırım dogumları o hastanede yaptırıyormuş
minicikbirmucize Duyguylmz Şükran hanım özel klinik açıyormuş muayeneleri orada yapacakmış benim özel sigortam onun muayenehanesinde geçmediği için gidemem hem medivia da da geçmiyor sigortam bu yüzden artık Şükran hanıma gidemem 😔
Duyguylmz Hilal04 bir kere kontrole gidip hamile oldgunuzu ögrendiginizde kayıtlara işliyorlar zaten bir daha gittiginiz de annelik sigortamdan faydalanmak istiyorum derseniz o şekilde sisteme işliyorlar. Ona göre ücret alıyorlar
Marryy Milena20 yok canım ama sorucam haftaya kontrolüm var epidural spinal vs eklenince fiyat değişiyor eğer yüksek birşey söylerse emsey hastanesine gidicem ablamlar orda doğum yaptılar çok memnunlar
Gamzeaybars minicikbirmucize merhaba bende Funda Hanıma gidiyorum çakmak erdem de çok iyi bir doktor fakat hastane için hiç iyi şeyler demiyorlar kafam o yüzden çok karışık
_HB_ Gamzeaybars her hastane için illaki kötü yorumlar vardır. Ben 2 cocuğumda da erdeme gittim çakmak. İlk oğlum kuvöZde kaldı, cok guzel baktılar, ne biberon ne emzik. Mis gibi aldım ordan 2 yaşına kadar emzirdim.