minicikbirmucize Kızlar merhaba, ben çamlıca erdem hastanesine gidiyordum doktorum şükran hanım ayrıldı malesef 😔 çakmak erdem hastanesine giden var mı orada bir kadın doğum doktoruna gitmek istiyorum önerebileceğiniz ilgili güleryüzlü bir doktor varmıdır ?
[silindi] minicikbirmucize ben Yasemin hanıma gidiyorum ama bu ay sonu oda ayrılıyor canım yoksa tavsiye ederdim çok memnunum
Aysenurr23 minicikbirmucize çamlıca erdem hastanesine hürmüz ayşe hanıma gidiyorum muhteşem bir doktor ❤️
Duyguylmz minicikbirmucize canım bende şükrana gidiyordum çok üzüldüm ayrıldıgına😔 şimdi bende Ayşe katrancı ya başlıcam aynı hastanede. Oda çok iyi bi doktor.
Marryy minicikbirmucize bende çakmak erdeme gidiyorum zeynep hanıma 3. Gidişim şuan için bir sıkıntı yok
Mrcy [silindi] Yasemin hanımda mı ayrılıyor ? Kadriye Şener de ayrıldı ? Bende çakmak Erdem’e gidiyorum
Busra97 Ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum en başından beri 4 ay oldu çok şükür çok memnunum Gülçin hanım var ona gidiyorum tavsiye ederim
minicikbirmucize Aysenurr23 Ayşe katrancı aşırı yoğun oluyor diye duydum acil bir durumun olsa muayene eder mi hastası olsam da 🙄
Marryy Hilal04 çakmak erdemde 100 tl ödüyoruz muayene ücreti. Bakalım 2 li tarama testinde kaç para alıyorlar
minicikbirmucize Duyguylmz Ayşe Katrancı aşırı yoğunmuş 1 ay öncesinden randevu alınıyormuş diye duydum acil bir durumum çıksa da hastası olsam beni muayene eder mi o kalabalıkta bilemedim 🙄 ilgilenmesi nasıl acaba
Duyguylmz Hilal04 eger herhangi bi sigortan yoksa eşinden veya kendinden faydalandığın devlet hamile olan annelere annelik sigortası yapıyor. Sigortalı gibi faydalanabiliyorsun canım
Zeynepvefaannesi Çakmak Erdem hastanesinde Fatoş Özlem hanım var kesinlikle tavsiye ederim Güler yüzlü işini severek yapan,normal doğuma itekleyen bir doktor.
minicikbirmucize Zeynepvefaannesi deneyeceğim teşekkürler 🙏 birkaç sefer çakmak erdeme gittik daha güven verici geldi hastane büyük ya teşhisatı da iyidir gibi bir izlenim bıraktı 🙄 bana biraz uzak gerçi ama araba ile 20 dk çamlıca poliklinik gibi sanki
Marryy minicikbirmucize ne kadar ilgili doktor da olsa hastası fazlaysa sıra gelmesi ani durumlar çok zor geliyor ya ben kendimi riske atmak istemedim. Benim için önemli olan bir aciliyetim olduğunda doktora direk ulaşabilmek.
Duyguylmz minicikbirmucize ablam onda doğum yaptı cok bilgili bi doktor oldugunu biliyorum. Bende onun için gitmiştim o hastaneye ama randevusuz almayınca Şükran hanıma girmiştim bu arada şükran hanımda özel medivia ya gecmiş sanırım dogumları o hastanede yaptırıyormuş
Zeynepvefaannesi minicikbirmucize hastane temiz, dediğiniz gibi güven veriyor. Önemli olan doktor ben Fatoş hanımdan çok memnunum inşallah size de iyi bir doktor denk gelir. Hastane odalarını falan gezip öyle karar verin isterseniz aklınızda ki soruları sorarsınız sizin için daha iyi olur. Bize iyi gelen belki size ters gelecek 🥰
Nisanurt Bence Çakmak Erdem hastanesine gidiyorum. Gülçin hanım gayet güler yüzlü bir doktor. Tavsiye ederim ama bende Fatma hanıma geçeceğim. Onu çok meth ediyorlar.