Meralll Biz de oğlumla 22+1 olduk💙 bir haftadır çok hareketliydi bugün biraz az hissettim hareketlerini sizlerde de öyle mi oluyor acaba?
poyrazsmom_ Meralll bende aynı canım haftamızda aynı 2 gündür çok hareketli değil bu haftalarda düzensiz oluyormuş hareketleri 🥰
Ask_H Hulyya bizde bugün 25 haftalık olduk karnım bayağı belirgin artık... Birtek göbüşüm var zaten başka da yok toplamda 4 kilo aldım... 24 haftada bayağı belirgin oluor ben geçen hafta şiştim yani 😂😂 biranda bende şaşırdım inan...
Busrakorkmaz1616 Bende 22+5im. Göbusum cıktı 8kılo aldım ama mıde bulantım olmadıgı ıcın hep yedım ben😀 Bugun detaylı ultrason cektırdım doktor Suyumun normal sevıyenın ust sınırında dedı. Endıselencek bıse yok dedı ama sizdede olan varmı?
bukleliana Busrakorkmaz1616 bana da normal seviyenin üst sınırında su var dedi doktor. Gebelik şekerinden olabilirmiş. Yüzde 50 olarak da sebebi bilinmiyormuş. Az olmasından iyidir dedi. Şeker yüklemesi yapalım dedi. Sen yaptıracak mısın?
Tomris_umay Fasulyem_1 insanın içi rahat etmiyor , sizde doktorunuzda en iyisini bilirsiniz, insan korkuyor benim yüzümden ya birşey olursa diye ☺️
Busrakorkmaz1616 bukleliana evet yaptırıcam sunata nasıpse doktorum ac gel dıyetıne dikkat et dedı sen yaptırıcakmısın? Bana doktorum gebelık sekerı fılan demedı azsa sorun coksa bıse olmaz dedı ama daha kontrole hıtmedım detaylı ultrason kagıdına ehatsappdan öyle soledı
bukleliana Busrakorkmaz1616 ben yaptırmak istemiyordum. Zararlı olduğunu düşünüyordum o yüklenen şekerin ama doktor önerince ve de içilen o sıvının içindeki şeker miktarının tehlikeli boyutta olmadığını söyleyince yaptırmaya karar verdim. 10 gün sonra yaptırıyorum.
Busrakorkmaz1616 bukleliana sana doktorun su fazlalıgının gebelık sekerınden dolayımı olcagını söyledı
bukleliana Busrakorkmaz1616 bunun sebebinin %50'si bilinmiyor dedi. %50 sebeplerin içinde gebelik şekeri olabilir dedi. O da tam kesin değil yani.