haticee_mehmett0 Hulyya 23+3 Haftalığız Alp Turan'ımızı bekliyoruz karnım sadece evde penye falan giydiğimde belli oluyor 🤗😊
bukleliana Meren429 magnezyum eksikliği için muz yemeyi tavsiye ediyorlar. Sana bişey dedi mi doktor bununla ilgili?
bukleliana Suna-26 benim biriki gündür iyice arttı. Canım yanıyor resmen. Hamilelikten sonra geçer dedi doktor. Ama geçmez diye çok korkuyorum. Benim de senin gibi ellerim tutmaz hale gelecek sanki yakında. Ama azalmış senin, ne güzel.
bukleliana Flybatuoguz84 ben belki kalple alakalı ya da herhangi ciddi başka bir şey olur diye korktum ve hemen sordum doktora. Normal dedi.
Nisansonyazz Arkadaşlar karnımın sol tarafında uyuşma karıncalaşma hissizleşme oluyor böyle 1 2 dk sürüyor sizde de oluyor mu?
Eken Benim de ufaktan karnım çıktı😻detaylıda oğluşumun yüzünü de gördüm göbeği iki hafta önden gidiyor babası gibi 😹
Aysemhmt Hulyya 21+3 üm aynen hamile olduğumu söylüyorum çoğu inanmıyor 🙈 gecen hafta dartıldığımda 1 buçuk kiloya yakın almıştım
Kupik Hulyya 24 haftalığım oğlum olacak karnım baya çıktı hamilelik boyunca 12 kilo aldım ara sıra bel ağrıları oluyor ama şükür tekmeler ve yoğun hareketleri gece uyutmaması dışında güzel geçiyor canım 🤭😁❤🤰
Seymen1905 Kupik bel ağrıları bende de çok oluyo demek ki çoğu kişide de oluyomuş normalmiş bende bi bende oluyo sandım
Seymen1905 24+4olduk bizde bende 30 ocakta şeker yüklemesi için gidecem ama çok kararsızım ya ne yapacağımı bilmiyorum 27 aralıkta tartıldığımda 58 kiloydum 57 ile hamile kaldım. Bakalım şimdi nasılız
Kupik Seymen1905 valla her dakka olmuyor kuzum bian da bi giriyor felç çok ağrı yapiyo ya normalmiş doktorum demişti ağrı olduğunda sıcak su kompres yap masaj yaptır eğer dahada şiddetlenirse parol iç demişti
Ylcnbsr Merhaba hanımlar bende 23. Haftadayım ve 6 kilo almışım morallerim bozuk 😂 karnım da pek çıkmadı akşamları şişiyor sadece