Hulyya Bugleminannesi maşallah canım peki uyuya biliyor musunuz bn uykuya dalmada sorun yaşıyorum geceri çok geç saatlere kadar uyuyamadigim oluyor
Bugleminannesi Hulyya yok uykuya zor daliyorum uyusam da en ufak şey de uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum 😒
Hulyya Fasulyem_1 canım Bnim doktorum da 24 hafta olunca gelmemi soyledi ama açıkçası Bnde kararsızım ablalarım filn yaptırmış hicbir zararı yok diyor bazı yerler sakıncalı diyor Bnde kaldım arada🤔
AysennHE Hulyya 22 +3 olduk saat 12 den sonra ☺️ göbeğim çıktı herkes biliyor bana yokmuş gibi geliyor 🤣
Ysssm Kzlar bende 21+3 üm 5 kilo aldım çevremdekiler bıdan sonra cok alırsın asıl şimdiden bile çok diyorlar cok üzülüyorum😔
tiniminianne 22 olduk bizde 🍆ız artık 😁 4 kilo almışım bende toplam. İlk 3 ay çok zordu :( karnımda belli artık ama dısarıdan genelde göbek gibi anlaşılıyor 😁
Hulyya tiniminianne maşallah canım Bnim de ilk üç ay çok zordu en iyi dönemimizi yaşıyoruz galiba şimdilik 😁
Ay-se-tufnk 20 haftalik olduk doktor detayli ultrason istedi sizler cektirdiniz mi ben cok kararsizim
Bebisim27 Merve_kucuk sizinle ayniyiz acaba dogmunuz ne zaman geliyo mayısın kaçı ben bı türlü öğrenemedim de