Gzdkskn Aslicrn Umarım hepsi faydalı olur 🐣 deterjan ile ilgili sanırım kokusu beni çeken ne olursa onu alırım koku takıntım var 🙈
Aslicrn Gzdkskn inşallah canım 🙏🏻 deterjanda bende kokuya çok takıntılıym ama bebekte doğal olmasına dikkat ettim kokusundan çok 🙈 beyaz sabun gibi temiz kokusu var baby me nin fena değil😂 ama azıcık yumuşatıcıda koymadım desem yalan olur 🙈
Bsecill Gzdkskn mühendisinoglu sayfasına bakmanızı tavsiye ederim temiz içerikli ürünler yer alıyor, benim aldıklarımı söylemem gerekirse beZ molfix, ıslak mendik sleepy yenidoğan, şampuan hipp, pişik önleyici krem desitin, deterjan boron
Seda5892 Gzdkskn prima Pişik yaptı molfix kullanıyodum onunda 4 numarası sıkıntılı çıkınca sleepye geçtim canım. Zatenn bebişin seni yönlendirecek bir çok bez denedim 😊
Gzdkskn Seda5892 işte bu yüzden stok çok mantıklı değil bebisler napmamiz gerektiğini zaten ifade ediyo 🙈🙈
Gzdkskn Aslicrn kendi kokuları miss ama böyle evin her yerine dağılan ekstra bir koku olsa bence de fena olmaz😂😂
Busra5341 Gzdkskn kesinlikle ablam hep pamuk islatip silmisti bnde ole yaparm diyodum bi arkadasm var oda temizleme pamugu kullaniyor kutuya koyuyor islatip ole yapcaktm ama diger arkadaslrim cok zor olur beline kdr cikiyor bazen bas edemiyor insan bikarsin dediler bende islak mendil aldm sleeppyde dogalmis icerigi temizmis
shsn Gzdkskn molfix kullanıyırm. Şampuan dalin Bebek yağı mustela Pişik kremi benhpantol Islak mendil unibaby
Elifdemir_ Gzdkskn bundanim olsalar hic bitmiyor 😂 su eminönünde bir tek ben bisey bulamiyorum galiba ya izmirliyim ordada millet carsiya giderdi uygun uygun bir suru sey ben nisan bohcam icin gitmistim sonuc yine husran 🙈 haziran dogumum nisan gibi gitmeyi planliyorum ama insallah bulurum biseyler
Gzdkskn Elifdemir_ benimde Haziran sonu son ana bırakmadan Ramazan'ın hemen önünde diyorum gideyim ben de tek gitsem bulamam da kayınvalidem eli sıkılığından dolayı sağolsun sağlam pazarlık yapıyor 😂😂 giderseniz Havuzlu Han da her şey varmış aklınızda bulunsun 🙈
bulutsmomm Bezi yeni doğan prima aldım umarım alerji yapmaz 🤷🏼♀️ Şampuan mustela ve evomere pişik mustela ve hametol aldım çamasır deterjanı baby&me yumusatıcı uni baby
Fasulyem22 Gzdkskn ben doğum yaptım. Sleepy natural sensitive mor paket kullanıyorum lastiklerini kesmedigimde sızdırmıyor. Memnunum. Islak mendille molfiks izotonik sulu bazen. Ama genelde sleepy natural o da .
Kubra522 Gzdkskn Sleepy bebek bezi aldım ben. Pişik kremi bepanthol, Şampuan, bebe yağı, dalin, Pudra emzik wee baby yi aldım.. 😊
Talentedmom Gzdkskn yenidoğan olarak prima aldım belki sonra molfixe geçerim şampuan olarak da e bebeğin baby me yenidoğan köpük şampuanını ve pişik kremi olarak da bepantol baby aldım
Saraalp Gzdkskn bezi ve ıslak mendili prima pure kullanıyorum, şampuan vs mustela, deterjan olarak dalan granül kullandım ama şimdi dalin granül e geçtim tavsiye ederim
Saraalp Gzdkskn indirim genelde joker de oluyor, ilçede yaşıyorum kullandığım bez yok burada , internetten sipariş veriyorum herşeyi