Gzdkskn
Canım merhaba öncelikle 🤗ben sleepy aldım bezi (Prima alırım diyordum taa ki araştırma yapana kadar içeriğinde olmaması gereken maddeler varmış primanin ve kokulu Instagram'da muhendisin oğlundan araştırdım birçok şeyin içeriğini) sleepy tercih ettim bezi yani, sudocrem aldım pişik kremini, şampuanı uni baby aldım ama pişman oldum çünkü içeriği iyi değilmiş mustela veya baby me onerebilirim şampuanı da mühendisin oğlundan araştırıp al bence👍 , vücut losyonu baby me aldım yeşil renkte şişesi, yağ olarak doğal zeytin yağı surucem kızıma onunla masaj yapicaz , bu arada ıslak mendil konusu ilk 40 gün ıslak mendil kullanmak istemediğim için e bebekten babyme saf pamuk aldım ve gratisten de fıs fisli şampuanlık falan seyehat şişelerinden aldım küçük, fıs fıs şişenin içine kaynayıp soğumuş steril su koydum pamuğa o sudan sıkıp poposunu onunla temizlicem yada yikiycam, 40 günden sonra da baby me ıslak mendil aldım saf su onu kullanmaya gecicem, çok uzadı yazım kusura bakma umarım yardımcı olur 🤗🤗😆