halime21 Kızlar ben 12+5 günlüğüm ama iki gündür üç defa sanki bebek hareketini hissettim ikinci gebelikte erken hissediliyormuş var mı bilgisi olan
Berraefe Benim üçüncü gebeliğim bi kızım bi oğlum var henüz cinsiyet öğrenemedik istanbul umraniye de oturuyorum
crnbyrktr2918 Dmrdry 29 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 10+5 haftalık hamileyim ve doktorum malesef instagram için vaktim yok program 11 ağustos gösteriyor ilk bebeğim 🥰
dilanhayat27 Iyi akşamlar cnım 8 haftalık hamileyim rabbim herkesin kucağına sağlıcakla versin evlatlarını 🥰🤲
Dincemine Dmrdry selam kızlar 15+1 ✅ ankara da yaşıyorum 32 yaşındayım 😅bebişimizin cinsiyetiniz henüz öğrenemedik çünkü göstermedi sıpacım 💕💕💕instagram ismim emnedncazn ❤️Rabbim herkeze kolaylık versin
Yasmin-S2020 Merhaba kizlar bende Istanbul Eyupte oturuyorum 9 +3 gunluk hamileyim 20 agustos gosteriyor dogumum ilk oglum 4 yasinda 😍 Hepimiz saglicakla kavusalim insallah yavrularimiza 😘
Mamashark Ben de 10+6 Bursa’dan ismim Neslişah ☺️ İnstagram kullanmıyorum malesef. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🥰
Esemsu Selamlar 30 yasindayim eskisehirdeyim 7 temmuz görünüyor dogum.15+5 haftalik olduk.Herkese saglikli dogumlar diliyorum
ozgeakdas Dmrdry merhaba bende istanbulda yaşıyorum. Öğretmenim ve bizde 11+2 yiz 10 Agustos doğum dedi doktorum 🤩
Dbgg Merhabalar 10+4 üm sata göre ama doktora göre önden gidiyor ultrasonda 11 haftalık cıktı doğum 12 ağustos görünüyor 😊 ikinci gebeliğim ilkiini kaybettim
minnakfasulyecim Hayalhazal Beyaz kağıt var ultrason kağıdıyla beraber orda yazıyor cm lerin yazdığı yerin yukarısında