Dmrdry 3 Ağustos gösteriyor uygulamalar son adet tarihim 28 Ekim kim nerde yaşıyor ne iş yapıyor yaş kaç instagramda takipleşmeye ne dersiniz birbirimizden haberimiz olur fikir alış verişi yaparız ne dersiniz
minnakfasulyecim Dmrdry Temmuz annesi olucam kısmetse 😊 16 Temmuz şuanlık doğum tarihimiz, 14 haftalığız canım merhaba😊
Misssimsek Dmrdry bizimde temmuz ortası gibi 14 haftalık olduk şükür şimdilik kızımız olacak gibi sonradan bize bir sürpriz yapmazsa.
Dmrdry Ben Derya 31 yaşındayım Çanakkale de yaşıyorum Kamu da çalışıyorum instagram adım derya_mamii 😊 Asliasli_ hayır henüz belli olmadı
halime21 Dmrdry ben Elazığ cnm nasip olursa ikinci bebeğimizi bekliyorum kızım 5 yaşında teyzeleri yeni bebeğimizi kızımla beraber sabırsızlıkla cinsiyeti merak ediyoruz 🤗
gamzemdmr Merhabalar 10 haftalığız ☺️inş ağustos annesi olacam ve ist maltepede yaşıyorum,herkez bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
ulku_kply Merhabalar bende 15+4 günlüğüm şimdilik erkek Ankarada yaşıyorum ,doğumum Temmuzun ilk haftası