Serpil_27 Kızlar sabah evde test yaptım adetime 4 gün var ve hemen çıkmadı sonuç 1 saat sonra baktım çift çizgi olmuş sizce eğer olmasa 1 saatte geçse çıkarmıydı ikinci test
sevgiarslann54 Serpil_27 çıkmaz canım ilk 5 dakikası geçerli kağıt ıslanıp kuruduğu için saydamlaşıyor 2. çizgiyi biraz o yüzden görüyorsunuz
deletedmom572 Serpil_27 çıkar evet, ben hamile kalmadığım aylar yaptığım negatif testleri beklettim hep hiç ikinci çizgi oluşmadı hiçbirinde. Bence kan ver canım vardır inşallah 🙏🏻
Ayteksel Serpil_27 benim bildiğim ilk 4 dk çıkarsa doğrudur. Ondan sonra beklenildikçe çıkan sonuçların doğruluk payı yoktur. Ya kan verin ya 3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarlayın
deletedmom572 Serpil_27 Google ye hızlı resim yaz ilk çıkan siteye gir, fotoğrafı seç yükle sonra o linki kopyala buraya yapıştır
deletedmom572 Serpil_27 ya, ben de bilmiyordum ilk denememde yapmıştım, uyuyacağım seni bekliyorum merak ettim :)
lilayda Serpil_27 ben gebeliklerimi hep oyle öğrendim işedim baktim tek çizgi gene olmadi nalet şey diye attim çöpe sonra icim icimi yedi gidip baktım 2 cizgi var ama incecik boyle silik birsey. Sonra kan testi yaptırıp hamileydim. Her seferinde boyle oldu benim
Serpil_27 Yarına bir kan veririm 8 günüm vardı çıkmadı yarın verirsem 2 3 gün önce yapmış olurum gece gidecektim zaten acile öldüm ara ara üşütme ve mide bulantısından 😞inşallah vardır hayal kırıklıgı yaşamam
deletedmom572 Serpil_27 canım var Allah’ın izniyle benim de pozitif iken böyleydi, burada çok gördük testi attım sonra çöpten baktım pozitif diye hamileyim diye. Hemen acile git kan ver 1 saate çıkıyor sonuç, sonucu da yaz buraya muhakkak :)