kbrsrkn Edasdgn memnunmusunuz kacıncı haftanızdasınız? Bende Turgut hocaya gıtmek ıstıyorum da, normal dogum ıstıyorum desteklıyor mu? Ilgısı alakası nasıl? Telefon ıle ulasabılıyor musunuz?
Edasdgn kbrsrkn çok memnunum .Çok ilgili telefonla istediğimi sorabiliyorum mutlaka geri dönüş yapıyor. Doğum şeklini bana bıraktı normal istediğimi söyledim ona göre yürüyüş, yoga ve nefes egzersizleri önerdi. Eşimle birlikte her kontrole gittiğimizde istediğimizi rahatca soruyoruz. Öğretmen gibi anlatıyor
kbrsrkn Edasdgn aaa öylemi bende 33. Haftadayım peşpeşe olucak doğumlarımız 🙈 normal doğum cok ıstıyorum. Bu haftadan snra doktor değiştirmek cok tedirgin ediyor beni.
Aybarss Edasdgn canım merhaba bende Turgut hocaya gidiyorum da doğumunu merak ettim nasıl geçti ilgileri nasıldı ? 😇
Papatyam06 Junemother ilk doğumumu liv hospital Başak Güler doktorumla normal doğum olarak gerçekleştirdim, çok memnun kaldım, şuan tekrar Başak hanıma gidiyorum İkinci çocuğum için. Başak hanım çok ilgili , normal doğumu destekleyen bir doktor.