Dlktpl DiplomaliEvHanimi femara da pahalı ıgnede cnm 300 e yakınntutar valla ben buay olmazsa asılamaya gıdıcem 🥺
DiplomaliEvHanimi Dlktpl 135e aldim femerayi. Yumurta buyuyunce catlatma ignesi vuruyolarya ondan bahsediyom oda paraylami bn ucretsz zannediyodum 135tl yaziyo nette
DiplomaliEvHanimi Dlktpl ben 3aylik aldim ya hap 3ay bi denicem ☹️ Krediler borclar falan sıkışıgz tedavi surecimi ertelerim 3ayda tutmazsa
Dlktpl DiplomaliEvHanimi bızımde oyle kredımız var unv ye asılamaya gıdıcez en kotu sonrası bılmıuorım🥺
Dlktpl DiplomaliEvHanimi bızde gurbetteyız 🥺 cnm asılama unv de 1000 2000 arası ılaclarla olu herqlde ben sartları karsılıyorum
DiplomaliEvHanimi Minicikbiranne anladim tesekkur ederim Allah ikinci düşürmesin ilkinde olsun inşallah
Misskokulumm DiplomaliEvHanimi kuzum arada görüyorum seni buralarda İnan adını arama çubuğuna yazdım naptin en son adetin geçmişti diye hatırlıyorum merak ettim seni ❤️
DiplomaliEvHanimi Misskokulumm allah razi olsun canim benim💕 En son 5 Aralık’ta söktürücü ile oldum. 5ocakda yine gelmedi testler negatif yine sokturucu yazdi yarin hapda son gunum 1haftaya adetim geliyor sonra femeraya baslayacam bu ay yumurta takibine canim ☺️
Misskokulumm DiplomaliEvHanimi hadi hayırlısı dualarimdasin kuzum rabbim sana da nasip etsin kucağını boş bırakmasın ❤️😘
DiplomaliEvHanimi Misskokulumm amin canim cok saol. Allah nasip ederde ilk denemede gecen sene martta bebegimin haberini almistim bundada marta denk gelecek 🤲🏻