Hatice2481 Blackcloud çatı dar olsa söylerlermiydi peki açıklık yok dediler bana çatın mübait değil normal ile olmaz derlermiydi peki
Faffabay Blackcloud bizde 39+5 olucaz bu gece adet sancısı vardı nerdeyse tüm gün merdiven indim çıktım squat falan ama nişandır,sudur, anne çekil ben geliyorum diyen bir bebedir yok malesef 🤷🏼♀️😂
Sibel2344 Blackcloud birkac saate 39+4 olacağım ne nişan ne agri sancı ne de açılma var 😂 ocak bebekleri çok beklenecek anlaşılan
Hatice2481 Biz ocak anneleri daha çok bekleriz 😁 hepsi 40. 41. Hafteda ğelecek belliki. Gelmeyen çocuk yapmışız 😁
Hatice2481 Blackcloud siz yine kuruda olsa sancı çekiyorsunuz sanırım bende o da yok bazen hamile olduğumu unutuyorum 😂😁
Curlymom Blackcloud bende 40+4 oldum 12 den sonra pazartesi gidicem tekrar sancım 110 lara çıkmıştı ama açılmam hiç yoktu alttan bakmıştı doktorum perşembe günü inş pazartesi olur ahududu yaprağı çayı içiyorum bakalım bi de onu deniyorum😞😞
Kubuuu1 Curlymom 11 Medine hurmasıni 3 bardak suda yarısına düşene kadar kaynatıp için hurmaları da yiyin açılmayı artiriyomus inşallah ☺️ her gece yapın doğuma kadar
Kubuuu1 Blackcloud 40+3 deyim çok şükür kızım sağolsun kanala inmiş zahmet veriyoruz ona da ama 😂😂 Perşembe son günümüz gelmezse suni ile başlayacak inşallah gerekkalmaz ☺️ darısı bekleyen herkese inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Kubuuu1 Blackcloud 38 de alttan muayene oldum bı daha olmadım ben de ☺️ ultrasonda gördü bugün doktor kanala indiğini ve ben de hissetmiştim takla atar gibi hareket etti 😂
Kubuuu1 Blackcloud evet kanala indiğini ultrasonda gördü çünkü başını göremedik 🤭 38 de çatı muayenesi oldum sadece o zaman baktı daha sonra da açılma var mı diyebakmadi hiç eğer ki suni sancı gerekirse açılmaya bakicam demişti