Blackcloud Bu gece 40+0 oluyoruz ama bizde daha ne nişan gelmesi, ne de su gelmesi var, anlayacağınız bugünde doğuramadım, sizde durumlar nasıl? 😂🤦♀️
nurbyrm44 Blackcloud Sabahtan beri aslında çok kasılmam var ve aşağı acayip baskı yapıyo ara ara karnıma ağrılar giriyo taş gibi olup geçiyo ama bilemedik artık umutlanmak istemiyorum sonra geçince üzülüyorum bugünde gelmiyo diye 😊
Hatice2481 Blackcloud 😁 bu dönemin bebekleri geç geliyor sanırım 39+5 ama gelmeye niyeti de yok ☺️ Bu gidişle 41. Göreceğiz gibi duruyor
Ahuzd Blackcloud çayın bu gece 40 oluyoruz bizde ,hurma aldım sanki sancımı arttırmıştı , çok yürüyemiyorum baskı ve sertleşme oluyor, Pazartesi son gün karar vericez doktorla .
Blackcloud nurbyrm44 Ben her akşam ümitleniyorum neredeyse ama bugünde sağ gösterip sol vurdun kızım diyip ümidi kesiyorum son anda belirtiler kaybolunca. 🤦♀️😂
Blackcloud nurbyrm44 Her lavaboya gidişimde heyecanla gidiyorum belki nişanım gelmiştir en azından diye ama akıntı dışında bişi yok. 🤦♀️😂
nurbyrm44 Bide kız bebeleri erken gelir derlerdi bekledikçe artık umudum da kalmıyo yavaş yavaş kırkı görmek istemiyorum diye diye geldik 40a valla 😅
Blackcloud nurbyrm44 Kız sorma vallahi bende erken gelir dedim ama yok, pazartesi kontrolüm var, doktorum 40 dan sonra iki günde bir geleceksin dedi ama benim fırsatım yok ki. 41 de suni denicez dedi, pazartesi yatış isticem ne yapayım. 🤦♀️😂
Blackcloud Ahuzd Hurma mı yemedim, tarçınlı su mu içmedim, yürüyüş mü yapmadım, egzersiz mi yapmadım.. Yok anam tık yok. 😂🤦♀️
nurbyrm44 Ahuzd Valla benimde denemediğim bişi kalmadı devam da ediyorum ama sıkıldım artık uğraşmıcam geleceği zamanı biliyor demekki
nurbyrm44 Blackcloud Benimde kontrol salı günü kendi sancını biraz daha bekleyelim demişti doktor en son o da olmazsa artık suniyi vericez dedi bakalım salı günü gidinfe ne diyecek bende suniden çok korkuyorum 🙄😞😞