Eddmn Feriha suan 34 haftaligim ben doktor kontrolünde hamile kaldım değerleri 2.25 ken hamile kaldım 2 hafta sonra değerim 7 küsüre çıkmıştı ilaçla dusurduler 1 ay icinde 2 buçuk oldu tekrar hafta ici 125 içiyorum hafta sonu 100 şuanki değerim 0.38
Eddmn Feriha kaybettigim Bebeğimi soruyosaniz ondaki degerim ilk başta 15 ti dusurmeye çalıştıkca degerlerim 40 olmuştu 😑
Kuzuuu Bende haşimato hastasıyım ,, tsh 1.8 çıktı ama , tiroidi tetikleyebilecek antikorların olduğu TPO 1960 larda çıktı , normalde tpo nun 60 ın altında olması gerekiyormuş , haşimato olanların TPO değeri kaç acaba????
Gzdkskn Yesmckmk tsh değeriniz çok yüksek 4.gebeliğim demişsiniz lütfen acilen doktora gidin dozu arttırsınlar bende troid hastasiyim en son gittiğimde 2.70 di şimdi bakalım kac çıkacak haftaya gideceğim hamileliğimi doya doya yaşayamıyorum hep bir şey olacak korkusu psikolojim bozuldu 😣 bu arada euthyrox 100 mg kullanıyorum 3 4 ay önce 125 kullanıyordum
Kuzuuu Yesmckmk çok geçmiş olsun , bende ilaca başladım Euthy.. 25 lik olanın yarısı günde 12.5 mlg bakalım inşallah benim de değerler normal seviyelere iner
Fatma1251 11 haftalık hamileyim levatron 75 kullanıyorum gebelik öncesi öğrenmiştim tesadüfen kontrollü hamile kaldım tsh ım 1.25
Fatma1251 Önemli olan tsh değil t4 zaten tsh a takılmayın 0.7 -1.48 aralığındaysa sıkıntı yok dr yeşim erbili takip edebilirsiniz bu konuyla ilgili
Osezer Bende 4 haftalikken öğrendim tsh 5.36 sinirlarindaydi direk endokrine gittim eutrox 50 mg verdi ama ara ara 15 günde bir baktırın tsh değerlerinize cok geçmiş olsun hepimize 🙏🏻
Mnns1 Minik-mucizem123 canim yiyorum çok şükür bir haftada 400 gram almış 2600 oldu işte 3 kilo olsa iyi olur diye düşünüyorum çünkü normal istiyorum ve bebeğim in de doğumda sıkıntıya girmemesi lazjm
Minik-mucizem123 Mnns1 insallah canım benim rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize. Az kalmış sanırım doğumuna 🌸biz daha yolun yarısındayız 🤦♀️
Yesmckmk Kuzuuu inşallah kuzum ilac hemen düzenliyor zaten. Korkulacak bi hastayım değil ama sürekli takip edilecek bi Hastalıklar🤰🏼🤷🏼♀️
Yesmckmk Arkadaşlar bhcg 10binden sonra artısı nasıl devam ediyor. Duyduğuma göre 72/96 saatte iki katına çıkıyormuş sonra ben 15.01de 20.227 19.01de 54.297 olmuştu iyi mi sizce
Naz1988 Elizvedeniz Canım mutlaka Doktoruna git çünkü tehlikeli oluyor ben bitane düşük yaptım tirodim yüzünden şimdi ikizlere hamileyim kontrol altındayım sürekli 15 günde bir kan alınıyo