En sonn🙈
Ilknur_emin 34. Haftalardayken çocuk dönmemiş dedi oyüzden dönmezse sezaryen ama ben sezaryen istemiyorum inşallah sağlıklı sıhhatli normal doğum olur canım 🤲🏻☺️ Sen nasıl düşünüyorsun
Demirel banada normalde kesin dikişin fazla olur ama.tercih senin dedi bende öyle olunca korktum açıkçası sezeryan istiyorum canm
Sultanss anlamadim
14 kasım
Uzrafb amin insallah
13 Ekim, denk gelemedim hiç :)
- Düzenlendi
Teee baştan tek tek baktım 😅 5 - 6 - 8 - 9 Haziran var 7 haziran yok🤣 var mı benimle aynı olan 7 Haziran🤗
Ask_H bizimdq kizimiz olucak💙🤲
Burcu089 8 temmuz 🤗🤗🤗
1 Kasim
Zehradmrlsym 1 kasim benimde :)
Hilallsen benimde
taze_anne_ bizimde oglusumuz olacak inşallah 💙 evet ayrıntılı ultrasonu yaptırdım ama bende pek bisey anlamadım açıkçası 10-15 dakika civarı sürdü. Normal karnından bakıldı. Siyah ekranda her zamanki ekran yani. Çok şükür sağlıklı cıktı. Korkacak bisey yok Allah'ın izniyle. Gonlunuzu ferah tütün 🥰
Beyzamuhammed 26+2 aynen🤗 benimki kiz😊 yilbasi haftasi alt solunun yolu enfeksiyonu gecirdij antibiyotik surup ventolin vs tedavisi aldim burun tikanikligi nefes oksuruk skntim vardi o surec cok zorlandim doktor bir daha hasta olma artik doguma kadar dedi enfeksiyon cok riskliymis gebelikte onun disinda guzel son iki haftadir hareketlenmede artis hissediyorum sanki hic uyumuyor😅