3prensesannesiii TAkilicci korkmanıza gerek yok inanın doğumdan sonra yapılan hiçbir işlemi hissetmiyorsun 😊
Aysu2626 Sedaaa87 evet oraya kadr gelmişken allah yardm eder inşallah bir de yönlendiriyorlardır herlde allah herkesi kurtarsın inşallah işte hepmizin korkuları aynı, siz kurtulmuşsunz şükür,tecrübelernzden yararlanmaya çalşıyorz Bzde teşşkürler
Biranneninoykusu Sedaaa87 Maşallah ikinize de 😊 Rabbim sağ salim size de kavuştursun inşallah beterinden korusun Allah'ım 😊❤ ben de normal çok istiyorum insallah böyle güzel ve rahat bir doğum isteyen herkese nasip olur bizim de kızımla son 40 gün 🤲😍👶🏻
Sedaaa87 Gamzebasyigit dediğim gibi ben sancım gelsin, açılma olsun diye hiçbir şey yapmadım. Allahtan zamanı ne zamansa o zaman olsun dedim. Moral ve sabır şart
Sedaaa87 Adel001 yok yapmadılar. Başta sancılarım azken çıkmıştım tuvalete , boştu bağırsaklarım. Sabah gittim açtım , bişi yeme de içme de dediler
Sedaaa87 tacje yaptılar sanırım hiç sormadım. Dikiş oluyor illa ki . Ama o an bebek rahat çıksın diye ne yapılacaksa olsun istiyorsunuz
Sedaaa87 Normal doğum isteyen ve planlayan anneler , depent en güzel şey . Almayı unutmayın . Lazım oluyor çokça
Rabiahnm Sedaaa87 doğum yaptıltan sonra hiç acı yaşamasak keşke operasyonu hissettirmeden uyuşturup yapsalar zaten o kadar ağrı çekiliyor öncesinde 😔😔
Gzd_Aras23 Sedaaa87 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏼 Umarım bizde kolaylıkla normal doğum yapabiliriz benim kızım gelmemekte ısrarcı sanırım hala bekliyoruz 40+1 🙈