B_o_c_e_k Ecmufk yok en son cuma gittim dedin sandım ben o ozaman ne kadarlıklardı kaç kilo idiler onu sormak istedim
Seheroz B_o_c_e_k evet 2 gün öncesinde bırakacağız netleşirse. Nasip herşey bakalım sağlıkla alalım inşallah ☺️
B_o_c_e_k Seheroz ben birgün öncesi bırakcam. Benim genetikten dolayı sonrasında da bir süre kullancam bitsin istiyorum şu son günler zor gelmeye başladı
Seheroz B_o_c_e_k bende doğum sonrası kullanacağım kanama için 2 gün bırakacağız bazen çok can yakıyor ama bitecek inşallah 🙂☺️
Ecmufk B_o_c_e_k kendi 12 kilo aldım zaten doktorum gebeliğin başlangıcında da 12 kilo almalıyız toplamda demişti ... ama vücudumda göbek dışında bir değişiklik yok göbek olmasa hala 50 kilo gibiyim 😂 sen kaç kilo aldın?
Seheroz B_o_c_e_k bazen morariyor oda damara geliyorsuan koldan yaptırıyorum tek olduğum zaman bacaktan
Ecmufk B_o_c_e_k yok yaşamadım bulantım falan hiç olmadı bugünlere kadar çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim 🙏🏼 Sen kaç kilo almıştın
B_o_c_e_k Esmakysk gelirsiniz canım hiç olumsuz düşünme. Ben çarşamba doğuma gitcem görümcem arıyo ne zaman geçti biz anlamadık diyo. Hamileliğimden kimse anlamadı bir daha yapasım var kız 😍
Esmakysk B_o_c_e_k allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bişey bi kaç gün sonra kavusacaksin
B_o_c_e_k Esmakysk amin canım sende sağlıcakla önce karnında sonra kucağında biyütmeyi nasip etsin rabbim.