Meryyy20 Cansuacar ama bu detaylı ultrason için gideceğim ya bakar mı ki öyle yarın aradığım da soracağım
Cansuacar Meryyy20 he detayliya gün verir canim aynen aradiginda ogrenirsin ama zamaninda yakınlaşmış o haftaya bile verebilir
Deniz_Efe Bende atilla hocaya gidiyorum çok memnunum 37+3 şuan normal doğum yancısı çok eğlenceli ve işinde çok iyi herşeyi güzelce anlatıyor
Cansuacar Gizem3410 dönerler dönerler daha zamanlari varda daha cok buyuduklerinde yerleride daralcak zamaninda donseler bari 😂
Meryyy20 Cansuacar ozaman geç olur 🥺 ben detaylı randevuma giderim Ali Ekiz e .. atillabey ile sonra tanışır başlarım en kötü
Gizem3410 Cansuacar inşallah hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla alalim bebeklermizi kucağımızada gerisi önemli değil🙏 Bir sonraki randevumu baya geçe verdi yalnız siiznde öyle mi 27+2 de gittim bir diğeri 31+2 olucak
merveruzgar Meryyy20 ali ekiz beye detaylı ultrason için gitmiştim.oda cok tatlı cok acıklayıcı anlatan bi doktor gitmeyi düsünürseniz tavsiye ederim.
Meryyy20 merveruzgar evet randevu aldım Ali ekize salı gününe 🙏🏼 Çok övdüler giden arkadaşlarım da var 😇 ama atilla beye alabilirsem ona gitmek isterim hem tanışmış olurum başlarım düzenli diye
Cansuacar Gizem3410 canim ben cuma gunu gidicem insallah 1 ay sonrasina vermez yine ya cok özlüyorum kızımı artik son zamanlara yaklasiyoruz sık sık csgirmasi lazim😂😂