Cansuacar Meryyy20 18.haftamdan beri gidiyorum cok memnunum şuan 28+0 olduk, dogum yapan bi kac tanıdığım var hepsi cok memnunlar
Meryyy20 Cansuacar peki doğum konusunda hangisinde ısrarcı ? Normal mi sezeyan mı hiç konuşabildiniz mi
Cansuacar Meryyy20 yok konuşmadık ama normal yanlısı diye biliyorum benimde cuma gunu kontrolüm var bakalım belki dogumla ilgili birsey söyler inşallah 😇
Gizem3410 Meryyy20 memnun kalacağınızı düşünüyorum gebeliğimi öğrendikten yaklasık bir ay sonra kendisine takıbe başladim hala devam ediyorum doğuma son 88 🙏 kıızım ters şuan ama umarim döner normal dogumu cok istiyorum
Meryyy20 Cansuacar yaaa bende normalde kıpır kıpır ve heyecanlı biriyimdir 😍 dr’Um da öyle olursa daha çok normal doğuma motive olurum 🙏🏼😇
Gizem3410 Cansuacar benımkısı 21.haftada dönmüştü başı aşşadaydi kızımın 25 te gittiğimde de pozisyonu aynıydı dün kontrolüm de öğrendim ki tam tersine dönmüş makat geliş dedi ama şuan bir anlamı yok dönmesinin bizim için dedi kafası aşşadayken daha rahattım🙄
Meryyy20 Cansuacar ama bu detaylı ultrason için gideceğim ya bakar mı ki öyle yarın aradığım da soracağım
Cansuacar Gizem3410 dönerler dönerler daha zamanlari varda daha cok buyuduklerinde yerleride daralcak zamaninda donseler bari 😂