Mervettas Gulbebek Ilknur_emin benim de öyle hiçbir belirti yok herhangi bir sertlik akıntı acaba sütüm mü olmayacak diyorum kendi kendime anlamadım gitti
Yenianneadayi2208 Gulbebek Endişelenme..Sen stres yaparsan geleceği varsa da gelmez.Teyzemin de yoktu ama doğum yapınca hemen sütü geldi.Rahat ol canım.Bol su içmeye gayret et ki sütün güzel olsun aynı zamanda günde 1 tane maden suyu 🌸
Yenianneadayi2208 Nur_iayn34 @Gulbebek @Meleyke97 Bununla alakalı bir yazı okumuştum başka postta böyle bişeyin mümkün olmadığını söylemişti bir hamilenin doktoru.Bana da aşırı mantıksız gelmişti.Göğüs sıkmakla rahşm ağzının açılması ne alaka.İnanmayın böyle şeylere ve korkmayın.Ama ki zaten göğsünüzü sıkmanız da doğru değil.Göğsünüzden gelecek ilk sıvıya ağız sıvısı deniliyor ve bebeğiniz için çok çoo kıymetli.🌸
Nur_iayn34 Yenianneadayi2208 göğüs sıkıp sütün gelmesini kontrol ederseniz beyin oksitosin denen süt salgısını salgılamaya başlar ve rahim kasılmaya başlar . Kasılmayla açılma başlar. Doğumdan sonra özellikle süt gelmesi sağlanır ki rahim kasılıp kanama olmasın diye. Ben bir değil en az 4 doktordan duydum bunu
Gktrkzbn2020 35+5 günlük oldum. Göğüslerimde hiç büyüme yok sadece kahverengi kısmı büyüdü. Herkes göğsünden sıvı gelmeye başlamıştır diyor ama öyle bişey hiç olmadı 😏 doğumdan sonra da zor mu gelecek acaba korkuyorum 🤔😞
Ygmrbrsakky Gulbebek gelmemesi daha iyi göğüsten akan ilk ağız denen o koyu kıvamlı sıvıyı bebeğin alması önemli Doğumla beraber başlar inşallah hepimizin süt gelişi bir damlası bile ziyan olmaz🙏
Zeyzey86 Gulbebek 20 li haftalardan beri süt geliyo şuan 36 haftayım hatta sol göğsümde kitle oluştu süt dolmuş oraya çekeceklerini söylediler ateş ve ağrı yaparsa. masajla yumuşatmaya çalışıyorum bende 😔