Ftskrbck_6106 Linabebek normal mi sezeryanmi yaptınız bende şeker hastasiyim 17 haftalık gebeyim insulin kullanıyorum Linabebek
Linabebek Susam54 cnm korkma inşallah hiç bişey olmaz bnde tıp 1 diyabetim senin gibi 20 gün oldu doğum yapalı sadece bebek biraz ufak tefek doğuyo bnm bebeğim ultrasonda 3 kilo 200 gramdı ama 2 kilo 800 gram doğdu sadece diğer bebeklere göre biraz zayıf oluyorlar okadar başka bi sıkıntı yok çok şükür içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inş 🌸
Susam54 Linabebek Allah sağlıkla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin size inşaAllah ☺️ evet ya biraz ufak ya da iri doğuyomuş zaten ☺️ çok yükselmiş miydi şekeriniz hamileyken rahat geçti mi gebeliğiniz
Dumery Sinemunky vitamin ilacı alıyormusun decavit elevit gibi eğer alıyorsan içeriğine bak şeker var o da yükseltir
B_o_c_e_k Elifboztug gebelik başlayınca şeker ilacının iyi olmadığını ve hemen kesip insüline geçtik. Gebelik sonrasıda işte insüline gerek kalmaz dedi.
Linabebek Susam54 allah razı olsun sizde sağlıkla alırsınz inşallah valla benim ztn normaldede şekerim olduğu için zorluk çekmedim ama bi ara baya yükseldi 15 gün hastanede yattm snra insulin dozlarım ayarlandı düzene girdi şekerim öyle taburcu oldum sadece dikkat et yükselmesin şeker
Gncplt Sinemunky bende de şeker çıktı diyetle günlük ölçüm yapıyorum açlık ve tokluk kaç olmalı onunla ilgili bi bilgim yok yüksekmi yada normalmi olduğunu nasıl anlarım ölçümlerin kaç olması lazm 🤗
Bozoglu2757 Ben ilk gebeligimde şekerden cok sıkıntı çektigim için 5. Haftamda direk diyetisyen destegine başladım 🙏🏻
Ayse458 Banada bebek iri olur iri olur dedı doktorlar hep dıkkat ettım sımdı 29.haftadayım 1 haftalık gelısım gerılıgi cıktı bu kontrolum de demekkı o kadarda kısıtlamak gerekmiyor cok uzuldum yanı bu duruma
Elif388 Sinemunky merhaba ben seker yuklemesi yaptirmadim aclik tokluk normaldi smdi suyum fazla diye sekerimi olcmemi istedi doktorum ilk olctum 154 cikti tokluk ama ondan snraki gunler aclik 96nin alti tokluk 135n altinda cikti hep acaba gitmem gereklimi endokrin bolumune filan
Sinemunky Elif388 bir süre bildiğim kadarıyla düzenli kontrol etmek lazım şekeri ama ne olursa olsun doktor kontrolünde olmak en iyisi
Akdenizbebisi Bende de şeker belirtileri var 😯😯 23 haftaya yeni girdim 😯😯 sık idrara çıkma, agız kuruluğu, sık susama 😔😔😔😔 neler yapmam lazım ölçüme 3 şubatta çağırdı doktorum hızlı işe yarar birşeyler bulmam lazım 😔
uzumun_annesi Akdenizbebisi acilen rafine şekeri kesme, protein ağırlıklı beslenme, her öğünde süt ürünleri , 30 -40 dk yürüyüş vb
Poncikveannesi Akdenizbebisi hamur işleri,beyaz unla yapılan ekmek yeme pilav yeme,akşamları meyve hiç yeme meyveyi ölçülü ye süt yoğurt bol tüket,şekerli olan hiç bir ürünü yeme yani onu yeme bunu yeme biz ne yicez kardeşim
Poncikveannesi B_o_c_e_k kaç haftalık oldunuz erken alırlar dedi bana hemşire 36 yı bi görsen hayırlısıyla dedi
uzumun_annesi Sinemunky ben de aynı durumdayım malesef:( insülinle de düşmedi, başka bir insülin daha ekledi dr :(
Ftskrbck_6106 uzumun_annesi bende günde 3 ana insulin 2 de koruma insülini vuruyorum diyette verdi ama yinede korkuyorum