Mlsblnsy 24 haftalık kız annesiyim hanımlar aklımı sürekli başka isimler çeliyor şuan için armin düşünüyoruz sizce nasıl yada bi 2.isimde ister mi acabaa :))
sevgiarslann54 Mlsblnsy güzel değil ya değişik olucaz diye değişik değişik isimler buluyoruz ama yinede siz bilirsiniz almina ondan daha güzel gibi ben 2 isim sevmiyorum ☺️
hohomoromu Mlsblnsy armin isminden pek hoşlanmadım isim gibi gelmedi daha doğrusu armine geldi aklıma eşarp markasıydı galiba kız iism olarak önerim melis, melisa , Deniz , öykü , İnci , Güneş , Doğa
Mlsblnsy Ozlemio Algı yeteneği yüksek ve mantıklı pratik zekaya sahip olan kişi hassas ve duygusal yaratıcı özelliğini her fırsatta kullanmasını bilen kişi yazıyor nette
Gamm sevgiarslann54 almina da değişik olsun diye bulunan isimlerden sadece biraz daha zaman önce kullanılmaya başlandığı için kulak alışmaya başladı o kadar 🤷🏻♀️
Azizim Edanurdg Evet canim çok nadir duyulan isimler ama benim hoşuma cok gidiyor hem anlamiyla hem kulağa hoş geliyorr.🤗 anlamlari; Duha: Kuşluk Vakti Livza: Bolluk, Bereket
Didi6 Azizim Duha güzel bir isim. Ama Livza ismini iyi araştır canım. Bolluk, bereket anlamını pek de güvenilir olmayan kaynaklar veriyor sadece.
Fatma-28 Sehzadee ela ve nisa çok güzel aynı isimleri bende düşünüyordum fakat akrabalarda var diye vazgeçtik 😍