Kızlar huggy queen 3ın 1travel sıstem bebek arabası düşünüyorum kullanan var mı yorumlarınız nelerdir

4 gün sonra

Ireml canım arabanın içi boş mu yani minder vs almaya gerel varmı içi direk sery gibi duruyorda

Ireml 2 gün önce aldık eşimle ☺️Daha elimize ulaşmadı direk mağazadan aldık net üzerinden değil bizde kumaş kalitesini,anlık sürüşünü falan beğendik bakalım kısmet artık ☺️

berf_16 içinde kendi ince matı var canım ama illaki hangi araba olursa olsun ben koyardım yine birşey zaten direk puseti kullanmayı düşünüyorum ben oturduğu dönem portbebeye geçicem 😊 puset derin ama ona bel desteği şart

Arkadaşlar bende o arabayı çok beğendim ama daha önceden kiwi Queen di sonra huggy Queen mı oldu anlamadım aynı görselde farklı markalar çıkıyor fakat hiç bı yerde kiwi Queen in satışı yok

11 gün sonra

Kardelenyigit cnm bu ürün hangi mağazada var bizde araştırıyoruz net üzerinden değilde görerek mağazadan almayı düşündük

Ecelif kuzum ben Adana’da oturuyorum gorush baby diye mağaza var diğer illerde var mı bilmiyorum direk ordan aldık bin liraya geldi şuan kızımın odasında yatıyor araba 😅net üzerinden bende bir şey almak istemiyorum çünkü bir şey olduğunda iletişim kurabileceğin birini bulmak mümkün olmaz gibi geliyor

Ecelif İnan bizede denk geldi şans eseri hatta mağazada yoktu 2 gün bekledik gelmesini ama orda olan bebek mağazalarını bi gez derim vardır illaki ama işte aramak gerek 😊

Kardelenyigit cnm sende iletişim numarası var mı acaba burdan havale yapsak ordan kargo ile gönderim yaparlar mı