Sultan1 Kızlar benim gibi sizde artık bebişlerin gelmesini bekliyor musunuz? 40 hafta oldum tam bugun ama oğluşum gelmek istemiyor sabırsızlıkla bekliyoruz sizde durumlar nasıl..? 😅😅
Nuur2001 Sultan1 nedir bu ocak annelerinin çektiği 😂 bizde kızımla 39 a yaklaştık açılma var sancı var ama kızımın gelmeye niyeti yok
Sultan1 Nuur2001 aynen canım ya 40 oldum sancım oluyor arada ama gelmiyor bizde her gün bugun gelir mi diye bekliyoruz yok 😅
Nuur2001 Sultan1 doktorum önceden sancın olunca gel dedi sancılarım düzenli gibi bu seferde suyun gelince gel diyor 😂
mavipapatya Sultan1 Neden bu kadar nazlılar ki ya 🤷♀️🤷♀️ 2020ye girdik ama bebişler sevemedi galiba yeni yılı😂
Sultan1 Bende bugun gittim herseyi yolunda diyor bekleyelim diyor pazartesi gel diyo banada 🙈 Bilmiyor ki bana 1 gün 1 ay gibi geliyo artık 🙄😅
mavipapatya Sultan1 Kız deme öyle 🤣 Ablamda 40ı 41i bulursun sen diyor 😂 Gelsin 40ı beklemesin yahu🤷♀️🤣
Sultan1 mavipapatya mavipapatya bana da ötle diyolardı beklemez diyodum cok hareketli çünkü ama sonuna kadar bekledi fazlasını bile bekliyor 2019 da bebekler erken geldi ama 2020 de gec geliyolar bebekler 🤔