Happpm Kızlar molfix mi primamı bebegim icin çok kararsızım sleep düşünmüştm ama herkes cok sızıdrıyor diyor onun icin tecrübeli annelerden fikir istiyorum molfix mi prima mı
Zeynepotlu81 Happpm oğlumda ilk olarak prima aldım pisik yaptı molfix e geçtim ve şuan 1 buçuk yaşında molfixle devam ediyorum. Şimdi 37+1 kiz hamileyim bunda direkt molfix aldım
Yildizim Happpm Aslında bezi deneyerek tecrübe edeceksiniz. Çünkü bebekten bebeğe değişiyor. Misal bize çoğu bez pişik yaptı hep demedik hangisi iyi ise onda karar kıldık. Ama yeni doğanı molfix kullanmıştım memnundum ama pişik yaptı. Sleppy hem sızdırıyor hem de çok iğrenç kokuyor
ozlemagcaa Happpm sleepy çok kalın ve de sızdırma yapıyor diye tercih edilmiyor pek ben prima aldım onu denicem onada sızdırıyor diyorlar bilmiyorum e bebeğin bezleri iyi diyorlar cevremdekiler de kullanıyor
Cz34 Happpm molfix kimse kullanmıyor pek memnun kalan yok alıpta prima stokladım eve sorun olucağını sanmıyorum doğumdan sonra denicem çok aldım inşallah pişik olmaz 👍🏻
Nml06 Happpm Merhaba, her bebeğe farklı bezler oluyor. Söylenenlere çok aldırış etmeyin, arkadaşım primayı kullandı ve pişik yaptı. Bim markası bez aldılar çocuk sorunsuz kullanıyor🐣
BayyNill Happpm bebekten bebeğe farklılık gösteriyo oğlumda prima kullandım çok memnun kaldım bi ara sleepeyi okadar övdüler ki kullanayım dedim hem sızdırdı hemde çok toplandı ağırlaştı verdim başkasına
Simge_92 Happpm bende prima aldım prima premium care olanından aldım herkes prima tavsiye ediyor canım
Nurdlmc Happpm 57 günlüğüz sleepy kullanıyorum çok memnunum. Sızdırmaya gelince ya bol bırakıyorlardır yada aşırı uzun tutulursa zaten her bez sızdırır 🙄
mervella Nurdlmc sleepy yi o kadar çok övmüşlerdi ki ben de sleepy alma kararı almıştım fakat burda forumda herkes kötülüyor nerdeyse ilk defa iyi bir yoruma denk geldim
aydemirtas Happpm oğlumda molfix kullanıyorum çok memnunum ikincisinde de aynısını kullanıcam sarı paket oluyo ilk zamanlar