Ozlemdmn Anonimmama bende hamileligin basindan beri var git gode koyulasiyor internetten arastirin aslinda hamilelik cizgisi de deniyor
Prenslerinin_annesi Ozlemdmn çin takviminde kız cıktı oglum olacak tesekkür ederim hepimizinki insallah
Ozlemdmn Koalina aynen öyle tabi ki konu basliginda belirtigim gibi hepsi hurafe tamamen eglence amacli tutan tutmayan yaptik tabiki tesaurus ve bilimsel hicbir aciklamasi yok
DilekBodurr Smydny ben 12+4 te öğrendim gerçi bizimki 13+1 olmuştu ama gördü doktor belli olmuş dedi. Erkekmiş.
Gl07 Umtays1620 kız 👧 tatlım seninde öyle çıkıyor birkaç yerden bakıyorum ben tek yerden değil hepsi kız 👧
AyaYlmazYldrm Bnimde oglum var birtane kiz istiyorum cin takvimine gore kız diyor insanlah dogrudur kusma olayi insandan insana degisir bn oglumda dogurdugum saate kadar kustum:)
Kizim_ve_Annesi Ozlemdmn Dogum tarihim (2001 (30) temmuz) : son adet tarihim 18 temmuz Bebeyin tahmini dogum tarihi : 23 nisan banada bakarmisin zahmet diyilse
Prenses001 Ozlemdmn yok belli değil şu an doğup büyümüş olan 3 tane oğlum var bu 4. Hamileliğim cinsiyet belli degil sen kız tahmini yaptın ya 😄 başka bakan arkadaşta 4 yerde baktım kız dedi
Ozlemdmn Prenses001 😂😂😂😂 cok hos hadi insallah 3 abiylede zor olacak ama kizcagizin Isi ama annesi var dag gibi 🥰😍
Prenses001 Ozlemdmn canım cuma günü randevum var benimde inşallah öğrenebilirim posta denk geldim cuma nasıl burayı bulurum tekrar yazmak için bilmiyorum 😊
oznur112 Gl07 canım bana da bakar Mısın 18 Haziran son adet tarihim yaşımda 23 bakalım doğru çıkacak mi