Sukufe Necla0000 tatlım.bende 18. Haftaya kadar gittim devlete doktor hep göremiyorum dedi sonra direk özele gittim ve erkek dedi
anne_olmak Gl07 canım benim için de hesaplar mısın son adet tarihim 14 ekim. Şimdiden teşekkür ederim 😊
Ozlemdmn Prenses001 massallah ben 32 daha ilk bebis Allah im esirgesin massallah 5 cocuk olacak demi kac yasinda evlendiniz
ED1802 Gl07 hayırlısı bakalım canım 30 unda kontrolüm var öğrenir öğrenmez yazıcam 😊🙈 gönlümden de hep oğluşum geçiyor ama kısmet
DilekBodurr Smydny ben 12+4 te öğrendim gerçi bizimki 13+1 olmuştu ama gördü doktor belli olmuş dedi. Erkekmiş.
Anonimmama Ozlemdmn göbek çizgisi dediginiz nedir ne zaman oluşuyor bende hic oluşmadığı için bilmiyorum da 😁
Ozlemdmn Anonimmama bende hamileligin basindan beri var git gode koyulasiyor internetten arastirin aslinda hamilelik cizgisi de deniyor
Prenses001 Ozlemdmn yok belli değil şu an doğup büyümüş olan 3 tane oğlum var bu 4. Hamileliğim cinsiyet belli degil sen kız tahmini yaptın ya 😄 başka bakan arkadaşta 4 yerde baktım kız dedi