Zehraaa98 cansuyldz33 canım benim 29 eylüloldu trAnsferim 12 eylül sat ekim ayı olarak mı hespalamalıyım hamıle kaldıgım ayı cansuyldz33
La_Liberte Star25 martta hamile kalmış olmanız çok zor olduğuna göre takvim o kadar da doğru değilmiş 😊
Rabis41 La_Liberte 14.09.1984 dogum tarihim yanliz ben ayin 17 si veya 18 i arasinda kararsizim ikisinede bakarsaniz sevinirim😊
La_Liberte Rabis41 Eğer Nisan da hamile kaldıysan kız Mayıs ise erkek 😊 gebe kaldığınız tarihinizi biliyor musunuz
betusumm La_Liberte bana da bakarmısın çok merak ettim 8+2 yim şuan. 2 kasım son adet tarihimin ilk günü 33 yaşındayım. 03.04.1987 doğum tarihim. tahmini doğum tarihi 10 ağustos 2020
Rabis41 La_Liberte son bir haftam kaldi bende butun teoriler hurafeler karin seklim ruyalarim hersey kiza cikiyor ama doktor erkek diyor. Dogunca bir surpriz beklemiyirumda degil yani cok duydum oylesinide kafam cok karisik bu konuda bakalim hayirlisi🤲
betusumm Gl07 bana da bakarmısın çok merak ettim 8+2 yim şuan. 2 kasım son adet tarihimin ilk günü 33 yaşındayım. tahmini doğum tarihi 10 ağustos 2020