sugarfamily Ozlemdmn aynen oğlusun oluyor alt çizgim koyuu ayrıca eksiii favorimde tatlı hic yiyemedim bende ve cin takvimi de tuttu bende 😂😂
haziranin25i Ozlemdmn benim göbek çizgim sizin demenizle alt tarafı daha koyu ama kız bebeğine hamileyim 🤗ben en çok cin takvimine inanıyorum ve Çin takviminde kız yazıyordu kiz bebeği olacak 💕
MelisaMelisa45 Ozlemdmn merhaba bana da tahmin yapabilir misiniz? Son adet tarihim 29 haziran doğum tarihim ise 14.07.1999 Şimdiden teşekkürler 🙏
Okursenay merhaba 10 haftalık hamileyim . canım tatlı ilk başlarda istedi fakat simdi daha cok tuzlu ve yağlı şeyler yiyorum . göbeğimde şişlik var ve 2 kilo alımışım. yüzümde sivilce falan yok . çin takvimine bakıyorum erkekti. şimdi bakıyorum kız gösteriyor. bana bir yardımcı olabilir misinizzzzz :) ilk gebeliğim meraktan ölüem ne yapmalıyım acaba baska :)
Baobap http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama Burdan hesaplayabilirsiniz en doğru şekilde.
kedidirokedi Benim doğum tarihim 03.04.1995 eşimin doğum tarihi 24.12.1991 son adet 6 Eylül 2020 benimkinede bakarsanız sevinirim🥰
Zehraaa98 cansuyldz33 canım benim 29 eylüloldu trAnsferim 12 eylül sat ekim ayı olarak mı hespalamalıyım hamıle kaldıgım ayı cansuyldz33