pamuk32 Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerime hamileyim bı bebeğim 1 cm 44 mm diğeri 1 cm 27 mm bu gibi rakamlar normal mi sonra düzenlerler mi endiselendim de yardımci olursanız çok sevinirim ornekler yasadysanz 🥰
zhrszcylcn pamuk32 26+2 haftalık tek yumurta ikizi annesi adayıyım bende, doktorlar çok korkutuyor yani olabilecek en kötü ihtimalleri söylüyorlar Allah yardımcımız olsun. Ben 20. haftaya kadar bebeklerimi sahiplenememiştim. hep kötü bişey beklemiştim.
[silindi] pamuk32 merhaba benim de tek kese ikizlerim ama bu şekild e ölçümlerini hic bilmiyorum bazi kontroller de aralarında bi gün fark oluyo kilo farkı çok fazla olmadıkça sıkıntı degilmis
TwinsmomDA pamuk32 aralarında zaten çok bi fark yokla. Elbet olcak ikizlerin hep biri büyük biri küçük olur doğunca düzeliyorlar. Benmde bebeklerin arasında 20 gr fark var ilerleyen zamanlarda daha da artabilir
[silindi] zhrszcylcn aynı şeyleri bende yaşadım öğrendiğim günden beri her kontrolde doktorlar riskli gebelik diye diye hep endişe içindeydim. Bi şeyler almaya cesaret edemezdim. Çok şükür sıkıntısız geldik bu günlere 30 artı 6 günlugüz
zhrszcylcn [silindi] ben de 25 hafta tamamlanınca almaya başladım inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişleri
[silindi] TwinsmomDA valla aynen 27 haftadan sonra risk başlar dedi ama çok şükür kötü bisey yasamadik. Bir oğlum var öyle yata yata da geçiremiyorum yardımcım kimse de yok evin tüm isi bende allah yardim ediyo şükür😊
Yelz_91 pamuk32 merhaba canım benim çift yumurta ikizleri olduqu halde farklı gramları bazen 1 kq dahi olabliyormuş aralarında.
pamuk32 Yelz_91 hımm inşallah bı sorun olmaz 😍 daha iyi beslenmeye calisiyorum... Önerileriniz var mı
Yelz_91 pamuk32 muz ceviz süt tahin pekmez kaşar peyniri bebeğe kilo aldıran gıdalar. Bunlarla beslenmeye ağırlık verin 🌸 içinizi raht tutun
Burcuburcuuu pamuk32 daha cok yenisiniz ☺️ Hayirli olsun. Hic kafaniza takmayın ölçümleri. Ben 31+5 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim illaki fark olacak arada. Mesela benimkilerin biri 35 cm biri 41 cm su an. Kilolarinda da fark var arada 200-250 gr oynuyor her kontrolde. Sag salim kucaginiza alın insallah🤗👼🏻👼🏻
pamuk32 Yelz_91 çok teşekkür ederim ama diyetisyene gittim muz yeme dedi nedenini bı turlu anlayamadım... Muz patates pirinç havuc yasak dedi şaşırdım açıkçası...
Burcuburcuuu pamuk32 ne demek rica ederim. Amin🙏 hepimiz insallah. Büyüdükçe fark artabilir ama takma kafana
Burcuburcuuu pamuk32 havuc yasak mi dedi😳 havuc icin amniyo sivisini arttiran super yiyecek derler. Hatta gunde 2-3 havuc yiyorum haftalardir ben de sulari iyi olsun azalmasin diye. Bunu iyice arastirmak lazim kafam karıştı şimdi 🤔
Yelz_91 pamuk32 benim dr tavuk pirinç maydonoz ve nane yeme dedi .. bende diyetisyene gitmiştim yerliyse 1 tane ithalse yarım ye dedi .. ama şekerli ve kilo yapacağından dolayı.. doktorumda kabızlığın yoksa yiyeblirsin dedi . Diyetisyene gittiğime pişman oldum açıkçası modumu düşürdü o yasak bu yasak asla yemeyeceksin falan tabrı hiç hoş değildi🥴 bir dahada gitmedim zaten .
Survivor18 pamuk32 şekerden dolayı demiş olabilir.ben de şeker çıkmıştı diyetisyen havuç yeme demişti
[silindi] Burcuburcuuu şeker açısından demiştir bence diyetisyen bende her gun yiyorum valla şekerle ilgili bi sıkıntı da yok allaha şükür