ElaMirza KadirMerveAknc mrb bende 93 ile hamile kaldım suan 16+6 hamişim 97 kgyum ve20 karnım çıkmaya başladı.artik dışardan bakan bilebiliyor hamile oldugumu
KadirMerveAknc ElaMirza 2-3 hatfaya benimde belli olur o zaman artık hergun aymada bakıyorum ama insan farkedemıyo da dun kardeşim sankı karnın buyumus gibi duruyo dedi nasıl mutlu oldum ☺
Eminecamus DtYdiclk verebiliyorsanız verip kalın keşke verebilseydim tartıda 100 ü görürsem çok üzülürüö
Serifepolat KadirMerveAknc KadirMerveAknc bende aynı kiloda hamile kaldım 6 aydan sonra almaya basladim
dlrgktn KadirMerveAknc ben 34 haftalığım 81 ile hamıle kaldım su an 89 kıloyum 8 kılo aldım şişko olduğum için karnım hep bellıydı vallahi ne zaman bebek gibi göründü hiç haberim yok 🤣🤣
Ozlemr KadirMerveAknc benim 16 haftadan beri belli oluyor çok büyüdü karnım 90 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 97 kiloyum 28+4 günlük olduk neredeyse 8 aylık gibiyim
Ozlemr KadirMerveAknc 21. Hafta civarları net olarak hareketleri hissettim ondan öncede 16 dan sonra ufak ufak birşeyler hissediliyordu🙂
Eceee KadirMerveAknc bende 90 ile hamile kaldım 30 haftadan sonra belli oldu şimdi 35+4 üz 96 kiloyum 🤗
Eceee KadirMerveAknc ilk zamanlar çok çabuk geçiyor zaten hiçbir şey anlamadım ben 30 dan sonra geçmiyor günler 😊🤗
KadirMerveAknc Eceee bana da nedense hiç geçmiyor zaman simdi erken odasına da başlamadık iyice canım sıkılıyo bütün gün evde Allahtan annem kız kardeşim geliyo kayınvalidem üst katımda yoksa iyice patlardım ☺
MerveTarhanKzlrmak KadirMerveAknc bende 87 ile kaldım şuan 29 dayım hala çok belli değil bide cinsiyetimiz kız olduğu için yaygın 😊 yani kişiye göre değişir canım ama son iki ayda çok çıkıyormuş onu biliyorm
KadirMerveAknc MerveTarhanKzlrmak banada herkes diyo erkek çabuk oynar ama senin ilk hamileliğin diye hissedemiyosumdır ☺
MerveTarhanKzlrmak KadirMerveAknc 20. Haftadan sonra hissettim benmde ilk gebeliğim bişeler oluyor ama anlam veremiyosun tabii kelebek kanat çırpıyo gibi yada içinde baloncuk patlıyo gibi süper bi duygu 😍 şuan 29 haftadayız fıldır fıldırız
Eceee KadirMerveAknc yine iyi sizin yanınızda olan bir sürü kişi var benim kimsem yok burda eşimden başka gurbette olmak zaten zor birde hamileyken çok daha zor çok sıkılıyorum bende evde ama yapacakta bişey yok işte katlanıyoruz 🤗