DtYdiclk KadirMerveAknc allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Benim sağlık sıkıntım yok çok şükür inşallah bana da nasip olur
Ebrarrrr Bende 88kaldım 24+0olduk 91 enson ama şimdi kesin 94 olmuşumdur cünkü doymak nedir bilmiyorum ve kendimden nefret ediyorum 😂
Cmr2012 KadirMerveAknc bende 108 kiloyum 10 hafta olucak yarın iç karın geniş ise 5. 6. Ayda çıkıyormuş kilolu gebeliklerde öyle okumuştum pko hastasıyım zaten kilo veremedim öylece gebe kaldım tedaviyle
Ebrarela KadirMerveAknc valla 90 la hamile kaldım 12 haftadan sonra belli oldu şuan 21 haftalığım basket topu gibi karnım çok belli ayrıca 3.gebeliğim iç karnım hiç büyümemiş demekki
TugbaLafci KadirMerveAknc 81 kiloyla hamile kaldım 18. Haftada belli oldu karnım şimdi. 27 haftalık olacaz top gibi 🤗🤗 9. Ayı nasıl görecem
TugbaLafci KadirMerveAknc amin canım hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza 🤗🤗😘
Aydaozk KadirMerveAknc ☺☺ asıl ondan sonrası geçmiyorum canım sanki durdu gibi geliyor bana 🙂 bana iş yerimde diyorlar ki sen niye kilo aldın hamile olduğum kimsenin aklına gelmiyo 🙂 🙂