trust Elisaalya canim bende troysid ve bi kac kremi karistirip kullaniyorum insallah sonuc alirim alamazsamda artik cildiye yollari bizi bekler
trust Mrv1234 evet canim haklisin artik pudrayada baslicam dun esimde dedi bakalim bugun baslicam insallah faydasi olur 🌸
Sahreyldrm trust kreme falan hiç vaktini bile harcama sütünden damlat hemen geçiyor benim kızımın poposu delinmisti kanıyordu süt geçirdi
Ipek86 trust nivea baby pisik önleyici krem süper bisey, ve kesinlikle altini temizledikden sonra kurut iyice atiyorum fön makinasiyla bile olur, kuruttukdan sonra krem sür pudra sür
ozgens trust prima san sonra genelde başka beze geçilmiyor . Hepsi pişik yapmaya başlıyor . Prima hiç kullanmasaydınız keske. Zaten goon en iyilerinden .
trust ozgens goon heryerde olmuyor genelde stok yapiyorum ama hee ihtimale karain bi bezde yedegimizde olsun diye deniyim dedim keske denemeseydim
Oykutoskuzey trust alla alla bezde mi oldu ıslak mendilden mi acaba garmastan mavi krem var oda çok güzel cnm geçmiş olsun
Mutluluk_ trust canım çok geçmiş olsun kantoron yağı kullan şifa olur inşallah ben şimdiden aldım çantama koymak için
Mutluluk_ trust Handaan aynen canım çok şifalı bişey beni bi defa bişey ısırdı fark etmedim hiç kaşıya kaşıya kıp kırmızı oldu geçer dedim geçmedi ertesi gün mos mor oldu en son kantoron yağı kullandım geçirdi bı kaç güne ama çok kötü olmuştum doktorda alerji ilacı vermişti çok şifalı bı yağ
Handaan trust canim benim 2 ay öyleydi en son cerraha götürdüm bana kantaron yağı sür dedi 2 kere sürdüm geçti şükür
trust Handaan oyle mi ne guzel hemen gecmis bende bi deneyeyim once su pudra ve kremlerin ise yaramasini bekliyim ise yaramazsa onuda deneyeyim 🙏
Yakubumm trust inanki cnm bende öle çok yorldm ya almdiyim denemediğim krem kalmadı napacagimi bilmiorm artk
trust Yakubumm krem suruyodum pudrayida tavisye ettiler bi onuda denyim dedim faydasini gormezsem onuda birakicam
trust Yakubumm cok uzuldum bizimkide oyle bacaklarina kadar sicradi bide biseyde diyemiyo kuzular agizlari var dilleri yok